A Toshiba légkondícionálója az európai otthonokba is fenntarthatóságot és természetes szépséget hoz

A Carrier RLC Europe bemutatja a Toshiba márkájú DAISEIKAI 10 légkondícionálót, ami a fenntarthatóság, az elegáns dizájn és a teljesítmény új szintjeit hozza el az európai otthonokba. A Carrier RLC Europe az intelligens klíma- és energiamegoldások piacvezetŇĎjének számító Carrier Global Corporation része.

A Carrier RLC Europe az elsŇĎként a skandináv országokban elérhetŇĎ DAISEIKAI10 egy olyan változatát fejlesztette ki, amely már az átlagos és meleg éghajlati viszonyoknak is megfelel Európa-szerte.

 

 

A DAISEIKAI új esztétikája az anyagkoncepcióból fakad: „Visszatérés a Földre”. A PEFC-tanúsítvánnyal rendelkezŇĎ, fenntartható fatelepítésekbŇĎl származó természetes farács egyedülállóvá teszi a terméket a légkondicionálók és hŇĎszivattyúk piacán. A természetes farács egyedi erezetével, textúrájával és színtónusával minden otthonra testre szabja a DAISEIKAI 10-et, a meglévŇĎ légkondicionálókat lecserélŇĎ lakástulajdonosok számára pedig egy idŇĎtlen fehér panel is elérhetŇĎ. Ezenkívül a DAISEIKAI 10 mŇĪanyag alkatrészeinek 43%-át is újrahasznosított anyagok teszik ki.

 

A kategóriaelsŇĎ A+++ hŇĪtési és fŇĪtési energiabesoroláson, valamint a beltéri egység rendkívül csendes mŇĪködésén kívül a DAISEIKAI 10 számos intelligens funkciót tartalmaz a lakástulajdonosok életstílusának komfortosabbá tételéhez. Többek között ilyen a több vezérlŇĎs megoldás, beleértve a luxus távirányító, a Wi-Fi/app, az intelligens hangvezérlés, a mozgáskövetŇĎ funkció, illetve plazma ionizáló ultratiszta PM 2.5 szŇĪrŇĎvel és bevonatolt tekerccsel.

 

 

A Toshiba DAISEIKAI 10 ideális választás a környezettudatos lakástulajdonosok számára, akik szeretnék megŇĎrizni a bolygót a jövŇĎ generációi számára.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció