Kempf Zozo Team Galaxy tag lett a Samsung 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai csapatában

A Samsung bemutatja a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok magyar Team Galaxy sportolóját: a BMX-világbajnok, Kempf Zozo csatlakozik a csapathoz. A vállalat az olimpia nemzetközi partnereként A nyitottság mindig nyer szemléletmódot képviseli, akárcsak a márka által szervezett és támogatott Team Galaxy, a sporttehetségekből álló, nemzetközi csapat.

A márka idén eddigi legnagyobb létszámú sportolókból álló közösségét támogatja abban, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket, saját országuk képviseletében. A sportoló-nagykövetek a Team Galaxy tagjaiként A nyitottság mindig nyer mottóval üzenik, hogy miként válhat minden új élmény jelentős mérföldkővé, nyithat meg új lehetőségeket, valamint bemutatják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet a sportban és az életben egyaránt. Az olimpiára készülő Team Galaxy sportolók nemcsak a Samsung támogatását élvezhetik, hanem az olimpiai élményhez kapcsolódó termékek ökoszisztémáját is. 

 

„Büszkék vagyunk, hogy immár egy magyar sportolót is üdvözölhetünk a Team Galaxy tagjai közt, Kempf Zozo személyében. Zozo méltó képviselője hazánknak, csakúgy, mint a Samsungnak, hiszen megtestesítője azoknak az értékeknek, amelyekben hiszünk. Olyan sportoló, aki teljesítményével, elszántságával, szenvedélyével képes felhívni a figyelmet a nyitottság és az önkifejezés jelentőségére, egy szemléletmódra, amely a nem csak az egyéni siker, de mindannyiunk jövőjének is kulcsa lehet” – mondta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

 

 

Kempf Zoltán, azaz Zozo extrémsportolóként és tartalomgyártóként is jelentős sikereket ért el, 2013-as világbajnoki győzelme óta kiemelkedő versenyzője a magyar és nemzetközi BMX mezőnynek. Zozo nemcsak sportteljesítményével, de karizmatikus személyiségével is felhívta magára a figyelmet, a közösségi médiában és televíziós szereplései során még szélesebb közönség ismerhette és kedvelte meg. A Samsunggal 2022-ben indult együttműködését a Team Galaxy tagjaként idén új szintre emelhette.

 

„Elképesztő boldogsággal és motivációval tölt el, hogy a Samsung csapatát erősíthetem, kevés embernek adatik meg a lehetőség, hogy a világ egyik legnagyobb márkáját képviselje. A nyitottság mindig nyer üzenettel tökéletesen tudok azonosulni az élet minden területén. Mindez túlmutat a márkanagykövetként betöltött szerepemen: fantasztikus érzés, hogy a sportban és a mindennapokban is velem tartanak, mögöttem állnak" – mondta Kempf Zozo.

 

Június 20. és 23. között élőben is szurkolhatunk Zozónak a Ludovika Campus-on megrendezett Olimpiai Kvalifikációs Sorozat budapesti állomásán, ahol a pontszerzés tétje nem kisebb, mint kijutni a 2024-es párizsi olimpiára.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció