Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

A lopakodó repülőgépek által inspirált dizájn minden korábbinál karcsúbbá teszi a nemrég bemutatott G4 termékcsaládot. A Q27G4X a méret és a felbontás tekintetében a mai kor ideális pontján helyezkedik el, nagyszerű ár-érték aránnyal, és minden bizonnyal számos mainstream és feltörekvő versenyző játékos számára vonzó lesz. A pontos színekkel és széles betekintési szögekkel rendelkező Fast IPS panelnek köszönhetően a Q27G4X a mindennapi feladatok elvégzésében is kiválóan teljesít.

 

AOC GAMING Q27G4X: A stílus és a sebesség fúziója egy 27 hüvelykes QHD gaming kijelzőn 180 Hz képfrissítéssel

 

Kompromisszumok nélkül

 

A monitorok sok más PC komponenst is túlélnek, ezért nem kérdés, hogy egy jövőálló, vonzó, bármilyen munkához, tanuláshoz vagy játékhoz alkalmas monitort érdemes választani. Köszönhetően 27 hüvelykes Fast IPS panelnek, amely a magas színpontosságot és a széles színskála lefedettséget ötvözi a magas, 180 Hz képfrissítési sebességgel és az alacsony, akár 1 ms GtG válaszidővel, az AOC GAMING Q27G4X tökéletes jelölt. A 10 bites panelen a monitor 1,07 milliárd szín reprodukálásával hatalmas színskálát kínál. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező Q27G4X modell HDR10 jel fogadására és HDR tartalmak visszaadására képes, valamint extra fényerővel és erőteljes színekkel emeli a játékok- és a videók megjelenítését. A 109 ppi pixelsűrűségnek köszönhetően garantált a szövegek nagyobb tisztasága, valamint a játékok éles részletei. A jelenlegi mainstream GPU-k a legtöbb aktuális játék esetében már képesek nagy képfrissítési sebességet elérni QHD felbontáson, így a felhasználók már az első naptól kezdve zökkenőmentesebb játékélményt élvezhetnek. A gazdag és valósághű színek előnye filmnézés vagy játék közben, de tartalomkészítéskor, például egyszerűbb kép-/videoszerkesztés vagy livestreaming közben is megmutatkozik.

 

Friss dizájn az esport dominanciáért

 

Akárcsak a nemrég bejelentett Full HD 24G4X és 27G4X modellek, a QHD Q27G4X modell is a lopakodó repülőgépekre emlékeztető, újratervezett dizájnban érkezik, határozott vonalakkal és háromszög formákkal, amelyek megtörik az egyébként monoton, lapos felületet. A lábazat alapja még kompaktabb az előző inkarnációhoz képest, így kevesebb helyet igényel az asztalon, és a legmagasabb szintű esport versenyzés során a játékosok számára bőséges helyet biztosít az egér gyors, akár kiszámíthatatlan mozgatásához. Mivel nincsenek élénk színű hangsúlyok, a monitor gyönyörűen illeszkedik a legkülönfélébb játékfelszerelések közé.

 

Kívül is jobb, belül is jobb

 

A dizájnváltozások nemcsak a külső burkolatot, hanem a belső komponenseket is érintik. Az AGON by AOC a vásárlók visszajelzéseire hallgatva jobb, intuitívabb OSD menüt épített be, így a felhasználók könnyedén testre szabhatják a képernyőélményt. Természetesen a könnyen kezelhető AOC G-Menu szoftver egy másik alternatívát is kínál a monitor és más AGON by AOC gaming perifériák beállításainak vezérlésére. A játékkal kapcsolatos további funkciók fokozzák a játékélményt. Az új intelligens célkereszt például képes megváltoztatni a célzási pont színét a háttérrel szemben, így a játékosok akkor is láthatják és célozhatnak a középpontra, ha nincs célkereszt a játékban, amely növeli a célzás pontosságát és előnyhöz juttatja a játékosokat a versenyszerű játékokban.

 

Kiváló ergonómia és környezetbarát csomagolás

 

Az AOC GAMING Q27G4X monitor a fenntarthatóság és a kényelem tekintetében is jelentős előrelépést hoz. Ez a modell környezetbarát, papírpárnázással ellátott csomagolással rendelkezik, ami jelentősen csökkenti a környezeti lábnyomát.

 

Az ergonomikus állvány átfogó beállításokat kínál – magasság, elforgatás, döntés és billentés –, így optimális kényelmet biztosít a játékhoz, a munkához vagy a tanuláshoz. Flicker-Free technológiája és LowBlue üzemmódja a hosszabb használat során kényelmet biztosít a szemnek. A monitor támogatja a VESA konzolt, és 3 oldalú, keret nélküli kialakításával ideális többmonitoros elrendezésekhez is. Az átfogó játékélményhez a beépített hangszórók és a fejhallgató-kimenet is hozzá tartoznak.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING Q27G4X 3 év garanciával 2024 februárjától megvásárolható, 269,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________ 

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció