Orszåg Boltja: Ismét elindult Magyarorszåg legnagyobb webåruhåz versenye

A hazai internetes kereskedelem versenyén a webáruházak minƑségi és népszerƱségi kategóriákban indulhatnak. Az Ország Boltja verseny kezdeményezƑje, az ÁrukeresƑ.hu fontosnak tartja évrƑl évre bemutatni a minƑségi webáruházakat és a magyar online piactér töretlen fejlƑdését. Idén a verseny kezdetekor több mint 150 bolt indult el az Ország Boltja címért.

A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja a legnépszerƱbb, valamint a legjobb minƑségƱ webshopokat. A verseny nyitott, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Az Ország Boltja versenyben résztvevƑ webshopokra 2012. július 16-tól október 8-ig lehet szavazni. A MinƑségi kategóriában induló boltokra azok szavazhatnak, akik az adott idƑszakban valóban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy kérdƑívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, stb. Az Ƒ értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória gyƑztesei. NépszerƱségi kategóriában bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon a kedvenc webáruházára. Az internetes áruházak szintén a www.orszagboltja.hu oldalon tudnak regisztrálnia versenyre!

2011-ben a versenyen közel 500 webáruház indult el. Az Ország Boltja tavalyi díjátadó gáláján Dr. SzöllƑsi László a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelƑs helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az OrszággyƱlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlƑdését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł