Az Ericsson az AT&T vezetékes üzletága fő szolgáltatója lett Észak-Amerikában

Az Ericsson bejelentette, hogy az AT&T a vezetékes termékek és szolgáltatások két szállítójának egyikeként az Ericssont választotta. A megállapodás fontos áttörést jelent az Ericsson vezetékes üzletága számára Észak-Amerikában.

Az Ericsson így teljes rendszermegoldást szállít az AT&T vezetékes hozzáférési hálózatához, ezáltal jelentősen lerövidítve az új, szélessávú technológián alapuló termékek és szolgáltatások AT&T általi piacra bocsátásának folyamatát. Az AT&T stratégiájának lényege, hogy lerövidítse a technológiabevezetési ciklusokat, növelje a beszállítói együttműködést, valamint a jövő technológiáival kapcsolatos kiadásokra összpontosítson.

Az Ericsson teljes körű végpont-végpont megoldásokat szállít az AT&T számára, lehetővé téve, hogy az AT&T jelentősen lerövidítse az új termékek és szolgáltatások piacra kerülési idejét. Ezen túlmenően az AT&T vállalattal való szoros együttműködés révén az Ericsson képes lesz erőteljesen összpontosítani a kutatási és fejlesztési tevékenységére, erősíteni harmadik felekkel való kapcsolatát, egyszerűsíteni a vonatkozó üzleti gyakorlatokat és biztosítani a vezetékes hozzáférési termékek integrációját, hogy az AT&T számára a rendelkezésre álló legjobb és leginkább innovatív megoldásokat kínálhassa.

Miután az AT&T már jóváhagyta az Ericsson GPON Fiber to the Home (FTTH) megoldását általános telepítésre, most az Ericsson Fiber to the Node (FTTN) DSL-termékválasztékának, valamint IP DSLAM megoldásainak integrálására kerül sor az AT&T olyan U-verse szolgáltatásainak támogatása érdekében, mint például az IPTV, a nagy sebességű internet és a VoIP teljesen IP-alapú hálózati infrastruktúrán.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció