NövekvƑ sĂĄvszĂ©lessĂ©g a KĂĄbelneten

A Magyar Telekom terĂŒletĂ©n nemrĂ©g vĂ©grehajtott ĂĄtfogĂł ADSL sĂĄvszĂ©lessĂ©g-bƑvĂ­tĂ©st követƑen hamarosan a KĂĄbelnet szolgĂĄltatĂĄsĂĄt igĂ©nybe vevƑk, valamint a Magyar Telekom szolgĂĄltatĂĄsi terĂŒletĂ©n kĂ­vĂŒl Ă©lƑ T-Online MagyarorszĂĄg elƑfizetƑk is magasabb sĂĄvszĂ©lessĂ©geken internetezhetnek.
A hĂĄlĂłzatfejlesztĂ©snek köszönhetƑen a T-Online MagyarorszĂĄg kĂĄbeltelevĂ­ziĂłs hĂĄlĂłzaton nyĂșjtott szĂ©lessĂĄvĂș hozzĂĄfĂ©rĂ©s sĂĄvszĂ©lessĂ©gei ĂĄprilis közepĂ©ig jelentƑsen megnƑnek. A „felpörgetĂ©s” eredmĂ©nyekĂ©nt a KĂĄbelnet elƑfizetƑk az ĂĄltaluk korĂĄbban fizetett dĂ­jĂ©rt akĂĄr nĂ©gyszer gyorsabb internet-szolgĂĄltatĂĄst is igĂ©nybe vehetnek a korĂĄbbihoz kĂ©pest vĂĄltozatlan ĂĄron. A sĂĄvszĂ©lessĂ©g emelĂ©se a 2005. mĂĄjus 23-a utĂĄn szerzƑdött elƑfizetƑknĂ©l automatikusan megtörtĂ©nik; esetĂŒkben kĂŒlön igĂ©nybejelentĂ©sre nincsen szĂŒksĂ©g. A korĂĄbbi szerzƑdĂ©ssel rendelkezƑknek csomagot kell vĂĄltaniuk, hogy a felpörgetĂ©s megtörtĂ©nhessen.
A kĂĄbeltelevĂ­ziĂłs hĂĄlĂłzaton nyĂșjtott internet-hozzĂĄfĂ©rĂ©s rĂ©gi Ă©s Ășj sĂĄvszĂ©lĂ©rtĂ©kei a következƑ tĂĄblĂĄzatban talĂĄlhatĂłk:



A felhasznĂĄlĂłi hozzĂĄfĂ©rĂ©seken elĂ©rhetƑ aktuĂĄlis sebessĂ©gĂ©rtĂ©keket az adott vonal mƱszaki paramĂ©terei Ă©s az adathĂĄlĂłzat pillanatnyi forgalmi viszonyai hatĂĄrozzĂĄk meg.

A Magyar Telekom terĂŒletĂ©n februĂĄr vĂ©gĂ©ig vĂ©grehajtott ĂĄtfogĂł ADSL sĂĄvszĂ©lessĂ©g-bƑvĂ­tĂ©st követƑen hamarosan azok a T-Online ADSL elƑfizetƑk is Ă©lvezhetik a gyorsabb internet nyĂșjtotta elƑnyöket, akik nem a Magyar Telekom szolgĂĄltatĂĄsi terĂŒletĂ©n Ă©lnek. A helyi telekommunikĂĄciĂłs szolgĂĄltatĂłk – Invitel, Hungarotel, Monortel, Emitel – ĂĄltal megkezdett sĂĄvszĂ©lessĂ©g-bƑvĂ­tĂ©sek szolgĂĄltatĂłtĂłl fĂŒggƑen legkĂ©sƑbb jĂșnius vĂ©gĂ©re befejezƑdnek, Ă­gy a T-Online MagyarorszĂĄg elƑfizetƑk nyĂĄr közepĂ©re az egĂ©sz orszĂĄg terĂŒletĂ©n Ă©lvezhetik a felpörgetett internet elƑnyeit. A bƑvĂ­tĂ©s ezeken a terĂŒleteken is dĂ­jmentes, minden elƑfizetƑnĂ©l automatikusan megtörtĂ©nik Ă©s kĂŒlön igĂ©nybejelentĂ©sre nincsen szĂŒksĂ©g.
TovĂĄbbi rĂ©szletekrƑl a T-Online MagyarorszĂĄg Zrt. folyamatosan tĂĄjĂ©koztat a www.t-online.hu weboldalon.
 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł