Az easySales integr√°lta a Packeta Hungary fut√°rszolg√°lat√°t az e-kereskedelmi automatiz√°l√°si platformj√°ba

A webáruházak számára automatizált szolgáltatásokat nyújtó easySales bejelenti, hogy integrálta platformjába a Packeta Magyarországi futárhálózatot. Az együttmŇĪködésnek köszönhetŇĎen az easySales szolgáltatását használó e-kereskedŇĎk hozzáférhetnek a Packeta több mint 1900 hazai átvételi pontjához, így több lehetŇĎségük nyílik, hogy hatékonyan juttassák el termékeiket vásárlóikhoz Magyarországon.

„A futárszolgálatok nélkülözhetetlenek minden online vállalkozás életében, és gyakran rajtuk múlik, hogy a vevŇĎ elégedetten vagy csalódottan értékeli a vásárlási folyamatot. Ez az oka annak, hogy egyre több, hatékonyabb és megbízhatóbb lehetŇĎséget kínálunk a szolgáltatásainkat használó webáruházaknak termékeik kiszállítására, és ebbe a sorba illeszkedik a Packeta Hungary integrálása is rendszerünkbe” – mondta el Ciprian Cazacu, az easySales társalapítója.

 

Kulcsrakész webáruház platform

 

Az easySales automatizált értékesítési rendszert kínál a webáruházaknak, amelyen keresztül könnyen, különösebb informatikai tudás nélkül is belistázhatják kínálatukat a különbözŇĎ árösszehasonlító oldalakra és hasonló felületekre. Könnyen nyomon követhetik a náluk leadott rendeléseket, kezelhetik raktárkészletüket, vagy épp dinamikusan alakíthatják árazásukat, hogy versenyképesek maradjanak. A szolgáltatácsomag része mostantól már az is, hogy a webáruházak integrálhatják kiszállítási módjaik közé a partner futárszolgálatokat – immár a Packetát is.

 

 

Duplázódott az export szállítások száma az elmúlt évben

 

A Packeta Hungary kedvezŇĎ áron szállít csomagokat Közép- és Kelet-Európa számos átvételi pontjára. A cég export forglama az elmúlt idŇĎszakban kétszeresére nŇĎtt, míg belföldi forgalmát közel megháromszorozta. A Packeta romániai leánycégét már korábban integrálta rendszerébe* az easySales, most pedig már a magyarországi webáruházak számára is hozzáférhetŇĎ a Packeta szállító hálózata az easySales ügyfeleinek is.

 

„Az easySales-szel való partnerség jól illeszkedik a Packeta Magyarország fejlesztési stratégiájába, amelynek fontos része, hogy az online áruházak és a vásárlók könnyebben férjenek hozzá a szolgáltatásainkhoz, átvételi pontjaink folyamatosan bŇĎvülŇĎ hálózatához. Ez immár több mint 13 000 átvételi pontot jelent Közép- és Kelet-Európában, ebbŇĎl több, mint 1900-at Magyarországon. Ugyanakkor az online kiskereskedŇĎk is növelhetik külföldi forgalmukat, hiszen a Packeta Hungary 33 országba szállít csomagokat versenyképes áron. Ez akár a magyar webáruházak exporttörekvéseit is nagyban elŇĎsegítheti” – mondta el Mihályi Sándor, a Packeta Hungary operációs igazgatója.

 

________________

* Az integráció egy szerzŇĎdést, egy rendszert, egy API-t, egy AWB-t és egy számlát jelent a felhasználók számára.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció