Mesters√©ges intelligencia elŇĎsz√∂r az auton√≥m mobil robot ipar√°gban!

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) piaca egyre nagyobb mértékben növekszik, miközben a technológiai fejlŇĎdés is villámsebességgel száguld. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a MiR legújabb innovációi, az új MiR1000 és az AI Camerával felszerelt robotok. A MiR robotflottáját az érdeklŇĎdŇĎk most testközelbŇĎl is megtekinthetik és kipróbálhatják a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között!

A Mobile Industrial Robots április elején mutatta be a MiR1000-et, a piacvezetŇĎ vállalat legnagyobb autonóm mobil robotját (AMR). A MiR egy további iparági újítást is bevezet: mesterséges intelligenciával (MI) látja el összes AMR-jét a még fejlettebb tájékozódás érdekében. Az idei  MACH TECH és Ipar Napjai kiállításon május 14-17 között számos érdekesség mellett a MiR legújabb fejlesztéseirŇĎl is széles körŇĎ információkat kaphatnak és megtekinthetik az új fejlesztés testvérét, az 500 kg teherbírású MiR500 robotot a fŇĎvárosi HUNGEXPO-n. 

 

 

Forradalmi újítások az intralogisztikában

Az autonóm mobil robotok könnyŇĪ- és nehéz súlyok szállításával optimalizálják a belsŇĎ logisztikát a teljes gyártási láncban, a raktártól az áru leszállításáig. A MiR a MiR500 robotot, valamint a belsŇĎ szállítás automatizálását támogató megoldásait fogja bemutatni az Ipar Napjain. A MiR robotok  képesek hatalmas tömegŇĪ raklapokat és egyéb nehéz súlyokat dinamikus körülmények között is probléma mentesen kezelni. A MiR500 teherbírása 500 kg, lábnyoma pedig 1350x920 mm.

 

 

Többek közt a munkaerŇĎpiaci helyzetbŇĎl fakadóan, egyre több vállalat kezd el az automatizációs lehetŇĎségeken gondolkozni. Az autonóm mobil robotok (AMR) iránt nagy az érdeklŇĎdés, hiszen ŇĎket önálló áruszállításra tervezték, így tökéletesen illeszkednek a mai nagyvállalatokra és raktárakra jellemzŇĎ mozgalmas munkakörnyezetbe. A fŇĎvárosi HUNGEXPO-n most bárki megnézheti, hogyan tájékozódnak. 

 

Amennyiben kíváncsi a  Mobile Industrial Robots robotflottájára, megtekintheti ŇĎket testközelbŇĎl a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon az A pavilon, 306E standjánál, illetve az egyik disztribútor standjánál!

 

 

A ROBOTCENTER Kft. -nél (A pavilon, 113D) élŇĎben, munka közben lesznek láthatóak a Mobile Industrial Robots MiR100, MiR200 és MiR500 polcos építménnyel felszerelt autonóm robotjai.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció