√öj √ľgyvezetŇĎvel erŇĎs√≠t a Business Lease Hungary Kft.

A Business Lease Hungary Kft.-t prémium szintŇĪ szolgáltatásai különböztetik meg a magyarországi autólízing piacon. Gyors és személyre szabott megoldást nyújt az ügyfeleik mobilitási kérdéseire, legyen szó a hagyományos operatív lízingrŇĎl vagy egyéb flottakezelési kihívásokról. A cég idei tervei között szerepel az end-to-end partnerség jelentŇĎs mértékŇĪ erŇĎsítése.

A kitŇĪzött cél elérése érdekében a társaság új felsŇĎvezetŇĎvel erŇĎsítette meg menedzsmentjét, és júniustól Buchta Norbertet nevezte ki ügyvezetŇĎ igazgatónak. A szakember Vincent van der MeijdentŇĎl veszi át a feladatokat, aki 2011-tŇĎl felelt a cég magyarországi mŇĪködéséért, és mostantól CEE operációs igazgatóként segíti tovább a Business Lease Group növekedését. Buchta Norbert sokrétŇĪ nemzetközi múlttal és több mint 15 éves vezetŇĎi tapasztalattal rendelkezik, melyet olyan cégek élén kamatoztatott, mint például a Johnson Controls és a Tyco.

 

„Nagyobb hangsúlyt kívánok helyezni a Business Lease egyedi szolgáltatásainak fejlesztésére. Összességében a cég irányítását erre a stabil alapra kívánom helyezni. Emellett kiemelt figyelmet fordítok a jövŇĎben az összehangolt end-to-end partnerségre. Értem ezalatt a folyamatokat végigkísérŇĎ ügyfélközpontú filozófiát a személyre szabott egyedi szolgáltatásoktól az innovatív megoldásokig bezárólag.” – nyilatkozta Buchta Norbert a Business Lease Hungary Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója.

 

Az új ügyvezetŇĎ a Szlovák MŇĪszaki Egyetemen szerezte diplomáját Pozsonyban, angolul, csehül és szlovákul beszél. A 40 éves szakember nŇĎs, 2 gyermek édesapja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció