Dell Technologies World 2018: a Dell bemutatta innovációit

Michael Dell, a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója nyitotta meg az informatika világának egyik legrangosabb eseményét, a Dell Technologies World 2018 konferenciát. A rendezvényre körülbelül 14 ezer látogatót vártak, és további 35 ezren követték élŇĎben a virtuális Dell Technologies World közvetítéseit és letölthetŇĎ videóit, hogy megtapasztalják, elképzeljék és megvalósíthassák a digitális jövŇĎt. 

Az eseményen a vállalat körvonalazta üzleti szempontból legfontosabb prioritásait, illetve bemutatta hogyan bŇĎvítette az iparágban legátfogóbbnak és leginnovatívabbnak számító termékkínálatát, amely a peremhálózatokat, központi rendszereket és a felhŇĎ alapú számítástechnikát egyaránt lefedi. 

 

Minden egy kézbŇĎl a digitális jövŇĎ megvalósításához

Alapjaiban változtatják meg az informatikát az új technológiai trendek, köztük a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás, az IoT és a szoftveralapú megoldások, melyek a vállalatok informatikai stratégiájának megtervezése során is rendkívül fontos szerepet játszanak. A szervezetek arra törekednek, hogy lépést tartsanak a digitalizációval és a lehetŇĎ leghatékonyabban dolgozzák fel és kezeljék adataikat. 

 

A Dell Technologies szerint a jobb eredmények eléréséhez át kell formálni az informatikát, és a versenyképességhez több valós idejŇĪ, kisebb késleltetésŇĪ megoldásra és modern adatközpontra van szükség. Ennek jegyében a vállalat olyan újításokat mutatott be átfogó termék- és megoldásportfóliójában, amelyek segítséget nyújtanak az ügyfeleknek az informatikai és biztonsági rendszerek, valamint a munkaerŇĎ átalakításában:

  • A Dell és a Dell EMC egyedülálló módon biztosít mesterséges intelligencia, gépi tanulás és deep learning képességeket az asztali számítógépektŇĎl kezdve egészen az adatközpontokig, a Dell EMC PowerEdge szerverek, a PowerMax tárolási megoldások és a Dell Precision munkaállomások új funkciói révén. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A Dell EMC bemutatta modern adatközponti megoldásait, köztük az NVME-kompatibilis Dell EMC PowerMax vállalati szintŇĪ, teljesen flash-alapú tárolótömböt és a Dell EMC XtremIO új replikációs funkcióit, emellett bepillantást engedett az új Dell EMC PowerEdge MX moduláris infrastruktúrájába. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) területén piacvezetŇĎnek számító Dell EMC számos fejlesztéssel bŇĎvítette a Dell EMC VxRailt, illetve a Dell EMC VxRack SDDC-t, melyek megkönnyítik a VMware-alapú többfelhŇĎs megoldások bevezetését. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A Dell az ügyfelek visszajelzései alapján új funkciókkal bŇĎvítette a VDI Complete megoldásokat, és bemutatta eddigi legsokoldalúbb vékony kliensét. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A Virtustream kockázatkezelési és megfelelŇĎség-figyelési szolgáltatása, a Viewtrust mostantól szolgáltatásként kínált szoftverként (SaaS) is támogatott. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A Virtustream új lehetŇĎségeket teremt az egészségügyi szektorban, a mostantól elérhetŇĎ katasztrófa utáni helyreállítási lehetŇĎségekkel, illetve az SAP egészségügyi megoldását is elérhetŇĎvé teszi az S/4 HANA® rendszeren. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A VMware ismertette vízióját a felhŇĎ alapú virtuális hálózatról (Virtual Cloud Network), illetve bemutatta új VMware NSX hálózatkezelési és biztonsági portfólióját, amely egységes, kiterjedt kapcsolódási és biztonsági megoldást nyújt az alkalmazások és adatok számára, függetlenül azok helyétŇĎl. További információ a kapcsolódó közleményben.

 

biztechmagazine.com

 

„A Dell Technologies World eseményen megoszthatjuk elképzeléseinket arról, hogyan segíti elŇĎ a technológia az ember fejlŇĎdését a világ minden szegletében. Az esemény remek lehetŇĎség, hogy megmutassuk hogyan teszik ügyfeleink – kicsik és nagyok egyaránt – a technológia használatával jobb hellyé ezt a világot, akár folyamatok, akár egész iparágak újragondolásával. Gyakran esik szó arról, hogyan segíthet a technológia az elŇĎttünk álló legnagyobb kihívások leküzdésében: most minden korábbinál nagyobb lépéseket teszünk ezen a téren” – mondta Michael Dell, a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója.

 

A Dell Technologies bír a legnagyobb piaci részesedéssel az olyan kulcsfontosságú területeken, mint a szerverek és a tárolók piaca. A 2018-as elsŇĎ naptári negyedév iparági piaci részesedési mutatói alapján a vállalat várhatóan ebben a negyedévben sorozatban a 21. alkalommal is növeli részesedését az asztali számítógépek területén, illetve nagyobb részesedést szerez a szerverek és a tárolók piacán is. 

 

A Dell Technologies eredményeivel kapcsolatos legfontosabb bejelentések:

  • A Dell Technologies Capital erŇĎteljes befektetŇĎi lendületet vett. Színre lépése óta a vállalat kockázatitŇĎke-befektetŇĎi tevékenysége során 24 befektetést és 11 exitet hajtott végre portfóliójából. Ezek közül három vállalatnak az elmúlt hét hónapban megtörtént a nyilvános tŇĎzsdei bevezetése (IPO) is. Mindhárom „unikornis”, azaz 1 milliárd dollárosnál nagyobb piaci értékŇĪ, magántulajdonú startup volt, együttes piaci értékük több mint 11 milliárd dollár. További információ a kapcsolódó közleményben.
  • A Dell Technologies olyan új programok, ösztönzŇĎ eszközök és megoldások alkalmazására törekszik, amelyek segítségével értékesítési partnerei gyorsabban képesek biztosítani a digitális, informatikai, biztonsági és munkahelyi átalakulást ügyfeleik számára. További információ a kapcsolódó közleményben.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció