Új marketing- és operatív igazgató a Microsoft Magyarországnál

Csanak Gabriella tölti be 2018. május 1-tŇĎl a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatói pozícióját. ElŇĎdje, a cégtŇĎl március 5-én távozott Grósz Judit az RTL Klub digitális- és üzletfejlesztési igazgatójaként folytatja karrierjét.

Gabriella több mint 20 éves magyar és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, elsŇĎsorban üzlet- és termékfejlesztés, marketing kommunikáció, valamint értékesítési területeken. Az elmúlt években vezetŇĎ beosztásban dolgozott banki, ICT és FMCG szektorban a Citibanknál, Raiffeisen banknál, a T-Systemsnél és a Sara Lee Douwe Egbertsnél.

 

„A vállalatokat, sŇĎt az egész társadalmat érintŇĎ digitális átalakulás, a jelen egyik legmeghatározóbb kihívása. Ennek a folyamatnak az egyik kulcs szereplŇĎje az ICT szektor. Egyik elsŇĎdleges feladatomnak épp azt tekintem az új pozícióban, hogy elŇĎsegítsem a jövŇĎ technológiáinak elterjedését a hazai piacon nem pusztán annak technikai, hanem humán aspektusát is szem elŇĎtt tartva” – fogalmazott Csanak Gabriella.

 

A Microsoft Magyarország olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a vállalatoknak, melyek elŇĎsegítik digitális transzformációjukat és termékeik sikeres piaci bevezetését. A digitalizáció nemcsak technológiai, hanem társadalmi és gazdasági paradigmaváltást is jelent, hiszen teljesen új közösségi platformok és gazdasági ökoszisztémák kialakulását segíti elŇĎ, de akár az emberi civilizáció néhány alapvetését is újraírhatja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció