Brit–Magyar Üzleti Fórum a Piac és Profit szervezésében

Október 8-án tartja a Piac és Profit soron következő üzleti fórumát. A Brit-Magyar Üzleti Fórumon az Egyesült Királyság országai piacának lehetőségeiről tájékozódhatnak a résztvevők.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is folytatódik a Brit−Magyar Üzleti Fórum a piac és Profit szervezésében. A rendezvény kifejezetten a kis- és középvállalkozásoknak szeretne útmutatóval szolgálni arról, milyen üzleti lehetőségek vannak a szigetországban. 

 

Az idei előadásokban szó lesz többek között a kedvező adózási, jogi környezetről, a kormányzati intézkedésekrőla vállalkozásbarát szabályozásról, a britekkel kereskedés rendkívül széles spektrumáról. Bemutatják továbbá a kereskedelem előmozdításáért létrehozott pénzügyi segítség itthoni és brit infrastruktúráját is.

 

A fórumon egyebek mellett interaktív fórum is lesz, gyakorlati tanácsok is elhangoznak majd, illetve kamarai segítséget is kapnak a résztvevők, valamint személyes konzultációkra is lehetőség nyílik. Az egész napos eseményt a BKIK Székházban tartják. A részletes program elérhető a Piac és Profit oldalán.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció