Szakértői tanácsok az eredményesebb értékesítéshez

Hogy lehet sikeresen értékesíteni egy olyan közegben, ahol az értékesítő már-már szitokszónak tűnik a potenciális ügyfelek szemében? Ahol a fogyasztók többsége a legváltozatosabb trükkökkel igyekszik távol tartani magától a reklámokat, és a többség a spórolásra koncentrál? És hogyan lehet ilyen körülmények között fenntartani az értékesítők motiváltságát? Minderről szó lesz a Piac & Profit KKV-AKADÉMIÁ-jának Minden eladó! című konferenciáján.

Az értékesítés minden vállalkozásban kulcsfontosságú terület, ennek ellenére sokan nem szentelnek neki kellő figyelmet. Pedig a terep nem vált könnyebbé. Az extrémen árérzékeny, az értékesítőkkel és reklámokkal szemben alapvetően elutasító fogyasztók kemény munkával igyekeznek kitérni a legjobb ajánlatok elől is.

 

A világ változásával a sales-stratégiáknak is alakulniuk kell. Az ügyfélközpontúság már nem elegendő ismérve a jó értékesítőnek, ennél sokkal többre van szükség. A nyerő az ügyfélből felkészült, annak minden problémájára választ adó, együttműködő, már-már pszichológusként közelítő értékesítő lehet.

 

 

A sikerhez professzionális szintre kell emelni az ügyfélkezelést, és tudatosan növelni az értékesítők kudarctűrő képességét. És persze az sem árt, ha tudjuk, mi az, aminek tényleg nem tudnak ellenállni a vásárlók.

 

Az új gondolkodásmód, képességek, technikák tanulhatóak! A Piac & Profit KKV-AKADÉMIA következő, 2015. szeptember 10-i konferenciáján mindent megtudhat a hatékony eladásról.

 

Értékesítési és HR- szakemberek, pszichológusok segítenek a kkv-vezetőknek, hogyan alakítsák át a mai világ követelményeinek megfelelően értékesítési munkatársaik szemléletét, hogyan motiválják őket. Szó lesz arról, hogy hogyan keressük és tartsuk meg az ügyfeleket, és beszélünk a sales és a pszichológia összefüggéseiről is. Friss tudományos eredmények és gyakorlati tanácsok első kézből!

 

Részletes program és regisztráció itt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció