Cégvezetési trendek 2015

A Piac és Profit soron következő rendezvényének fókuszában  a kis- és középvállalatok cégvezetési, menedzselési és szervezetfejlesztési problémái, és az azokra adott jó gyakorlati megoldások, újszerű megközelítések állnak.

 

Más módszerekkel kell már céget vezetni, fejleszteni, szervezni, más gondolkodásmód, vezetési stílus hozza az eredményeket a 21. században. Új értékek, gondolkodásmód jelent meg és terjed a cégek körében. Az új gondolkodásmód más vezetési stílusokat, hitvallásokat, célrendszereket, fontossági sorrendeket, ügyfélkezelést, integráltabb érdekrendszerek szerinti működést, szervezetfejlesztési módszereket, szemléletet, képességeket  követel meg.

 

 

Alapigazság, hogy egy hogy egy valóban sikeres vállalkozónak minden körülmények között optimistának kell lennie. De azért van néhány további dolog is, amit valószínűleg hasznos megfontolni, ha hosszú távra tervezünk egy üzlettel. Jim Thompson, az idén ötvenéves világcég, a Crown Worldwide vezetője gyűjtött össze néhány dolgot, amire érdemes építeni. Ezekről bővebben a KKV Cégblogon olvashattok.

 

A konferenciára pedig itt lehet jelentkezni.

 

Kép: FreeDigitalPhotos.net/bplanet

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció