Spóroljunk az adminisztráción

Időt, energiát, pénzt hozó megoldások

A KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az adminisztrációs kérdésekkel foglalkozik. Számos hatékony, pénzt és időt spóroló megoldás létezik adminisztrációs terheink csökkentésére, csak meg kell találni a számunkra megfelelőt. A konferencián szakmai tanácsadók nyújtanak lehetséges megoldásokat erre.

Európai viszonylatban Magyarországon a legmagasabbak a GDP-hez viszonyított adminisztrációs költségek. Az átlag háromszorosa.  A kormányzattól nem várhatjuk terheink drasztikus csökkentését. Magunknak kell olyan fejlesztéseket, megoldásokat találnunk a szolgáltatási piacon, melyek használatával nagyságrendeket spórolunk  munkaidőben, energiában és pénzben.

 

Sajnos nem fordíthatunk hátat adminisztrációs kötelezettségeinknek. Ha nem akarunk káoszt a cégnél,é s a NAV és a hatóságok bírságait sem tudjuk rendszeresen finanszírozni, akkor meg kell vele birkóznunk. Rengeteg hatékony, pénzt és időt spóroló megoldások léteznek adminisztrációs terheink csökkentésére. Sőt, munkánkat, cégvezetési hatékonyságunkat is növelhetjük általuk, ha ésszerűen, egymással jól összehangolva választjuk ki a testhez állókat. 

 

A szakmai tanácsadók és az adminisztrációcsökkentés témájában szolgáltatók segítségével sok ötletet, megoldást szedett a Piac és Profit egy csokorba. Április 9-én, a KKV-AKADÉMIA legújabb rendezvényén tehát az adminisztrációs lehetőségek és a költségek csökkentése kerül fókuszba.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció