Dell és SAP megoldások – adatok másodpercek alatt

A Dell és az SAP megoldásai felgyorsítják a vállalati döntési folyamatokat, és valós idejű elemzést biztosíthatnak, ezért egyre többféle iparágban, különböző méretű vállalatok számára nyújtanak ideális megoldást. A Dell hardverei és szolgáltatásai, valamint a SAP HANA szoftver segítségével a vállalatok gyorsabb betekintést nyerhetnek az adatokba, és maximalizálhatják a hatékonyságot.

A szervezeteknek proaktív betekintésre van szükségük saját üzleti folyamataikba, hogy gyorsan reagálhassanak a változó piaci körülményekre. A rendelkezésre álló adatok mennyisége azonban gyakran meghaladja a hagyományos rendszerek által ésszerű időn belül feldolgozható adatmennyiséget, ami az információkhoz való nem megfelelő hozzáférést és elfogadhatatlan késéseket eredményezhet. 

 

A Dell Aktív infrastruktúra-megoldásai a SAP HANA rendszerhez költséghatékony és optimalizált módszert biztosítanak az ügyfelek számára, amellyel gyors eredményeket és maximális hatékonyságot érhetnek el, javíthatják a méretezhetőséget és csökkenthetik a kockázatokat.

 

Az Aareon négyszer gyorsabb üzleti folyamatokat ért el

 

Az ingatlanszektorban tevékenykedő vezető informatikai tanácsadó és szolgáltató Aareon Európa-szerte több mint 27 helyen rendelkezik irodákkal, és körülbelül 10 millió bérleményt kezel. Az Aareon Dell PowerEdge kiszolgálókon üzemelteti az SAP HANA rendszert, hogy a lehető leggyorsabb betekintést kínálja az üzleti adatokba a döntéshozóknak, és így támogassa a növekedést.   

 

Az Atos 10 000 tanácsadója hamar megtanulja az SAP HANA használatát

 

Az Atos nemzetközi informatikai szolgáltató mintegy 5 000 SAP szoftvert futtató rendszert támogat világszerte, valamint több mint 1,3 millió embert, akik ezzel a technológiával érik el üzleti céljaikat. Az Atos a Dell megoldásait választotta az SAP HANA futtatásához, hogy tanácsadói globális hozzáférést kapjanak a SAP HANA szoftverhez, így a vállalat megőrizhesse vezető pozícióját a SAP-megoldások területén. 

 

G.I.B – másodpercek alatt hozzáférés a kulcsfontosságú adatokhoz

 

A németországi székhelyű G.I.B több mint hét éve használja az SAP szoftvermegoldásait és technológiáit, és olyan megoldásokat fejleszt, amelyek segítenek a vállalkozásoknak megőrizni a versenyképességüket a kihívást jelentő üzleti környezetben. A G.I.B Dell PowerEdge kiszolgálókra telepítette az SAP HANA rendszert, és a Dell Services támogatásával biztosította a projekt időszerű végrehajtását. A G.I.B. gyorsabb hozzáférést biztosít ügyfeleinek a beszállítói lánc adataihoz, így hatékonyabban dolgozhatnak, és jobb döntéseket hozhatnak. 

 

A Dell és az SAP: együtt többet

 

A Dell és az SAP együttműködése több mint egy évtizedes múltra tekint vissza  és eddig már több száz megoldást biztosítottak számos iparágban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció