Lehullt a lepel a HTC Desire széria új tagjáról

A HTC hivatalosan is bemutatta a Desire sorozat legújabb tagját honlapján, az alsó kategóriába szánt 200-as modellt.

A legújabb pénztárcakímélő HTC modell a Desire 200, melyet a vállalat már hivatalosan is bemutatott. Korábban már a Kütyü Magazinon írtunk róla, hogy tovább bővül a Desire széria, melyből a 600-as modell májusban debütált.

 

Most társa is követte a sorban. A készüléken HTC Sense kezelőfelület fut, és természetesen Android operációs rendszer, bár azt egyelőre nem lehet tudni, milyen. Korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy Ice Cream Sandwich fut majd a felületén, de erről most nincsenek információk.

 

A Desire 200 a legjobb minőségű headsetet kapta és Beats Audiót a magával ragadó zenei élményért. A készüléken a Data Manager szolgáltatás is elérhető, amely megakadályozza, hogy túllépjünk havi hálózati adatforgalmunkat.

Méretét tekintve nem sokkal nagyobb, mint egy bankkártya, így bárhol könnyedén elfér. A 3,5 hüvelykes HVGA kijelzőmérettel büszkélkedő modell 100 grammot nyom. A belső tárhelye 4GB, amely memóriakártáyval 32 GB-ig bővíthető, RAM tekintetében pedig elég gyenge, mindössze 512MB (DDR1). Egy kamerája van, ez 5 megapixeles, meghajtásáról pedig egy 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon S1 processzor gondoskodik.

 

Emellett még beépített GPS-szel, Bluetooth 4.0-val és 3G támogatással rendelkezik. Akkumulátor szintén nem túl erős: 1230 mAh-es.

A HTC hivatalos oldalán már szerepel a telefon (részeletes specifikációkkal), de az operációs rendszer típusa ott sincs feltüntetve. És bár ott is arról írnak, hogy nem kell prémium árakat fizetnünk érte, egyelőre csak találgathatunk, a HTC számára mit jelent az „olcsóság”, és hogy milyen piacokon lesz elérhető.

 

Forrás: GSMArena.com, HTC.com

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció