A Google Play szülinapi kedvezményekkel kedveskedik

Már egy éve, hogy az Android Marketből Google Play lett. Az évforduló alkalmából ajándékokkal kedveskednek az Android felhasználóknak. 

Bár Android Market már 2008 óta létezik, tavaly, március 6-án történt a nevezetes névváltoztatás, amelyet most nagy ünneplés kísér. Sajnos nálunk nem jár ez akkora örömmel, mint külföldön, hiszen inkább nekik jár az igazi ajándékáradat. De azt érdemes tudni, hogy a keresőóriás nem csak egy napig ünnepel, így egy egész héten át szemezgethetünk a kedvezményekből.

 
Nézzük, a magyar felhasználók mikre „jogosultak”.
 
Két játéknál is ajánlott megragadni ezt az egy hetet, ugyanis a Yumby Smash és Gnome Village is tartogat számunkra meglepetéseket. Míg az előbbiben exkluzív tartalmakat, az utóbbiban karaktereket és küldetéseket kapunk a játékhoz. Aki a kedvezményekre utazik, az is talál magának valót: ha a Hotels.com alkalmazással foglaljuk le szállásunkat, 10%-ot elengednek az árból. A Fancy alkalmazáshoz pedig ajándékkártyát (15 dollár) kapunk, ha először rendelünk. Bár ingyenes szállítás is jár hozzá, de sajnos ez csak az USA-n belül.
 
A Google Play oldalán részletesen olvashatsz a szülinapi kedvezményekről.
 
 
Forrás: Mashable.com
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció