Bemutatkozás előtt a Unisys nagygépes szervere

"Vision becoming reality" címmel egy roadshow első részeként tartja Budapesten július 11-én négy vezető cég - Microsoft, Intel, EMC, Unisys - azt a nagyszabású bemutatót, amely, az új évezred IT központjának (adatcenterének) megteremtéséhez szükséges termékek és megoldások kialakítására történt összefogását reprezentálja.
Az ún. roadshow alkalmat nyújt arra, hogy a négy cég képviselőinek előadásai és a rendszer élő bemutatója útján a hazai szakemberek is betekintsenek az összefogás eredményeként létrejött újításokba, technológiai megoldásokba. A rendezvény során Magyarországon első ízben látható a világ legnagyobb Intel alapú, CMP architektúrájú számítógép-rendszere, a Unisys e-@ction ES 70 000 szerver. Az elhangzó előadások témái a következők: Windows 2000 Datacenter Edition operációs rendszer és alkalmazhatósága nagy adattárház, tranzakció-feldolgozási, illetve szerverkonszolidációs projektekben, a W2000 hardver platformjaként használt Unisys ES 7000 szerver, az Intel új Itanium mikroprocesszor családja, integrált EMC nagyvállalati rendszerek számára készült adattárolók technológiája, alkalmazása és a tárolókkal végzett szolgáltatások.

A roadshow-val azt is bizonyítani kívánják a "négyek", hogy az NT/W2000 alapú rendszerek mára a legkritikusabb nagyvállalati alkalmazások kialakítására is alkalmassá váltak. Jeff Raikes, a Microsoft alelnöke pedig úgy értékeli az új Unisys rendszert, hogy annak CMP architektúrája megvalósítja az Intel és a Microsoft évek óta dédelgetett közös álmát, a "Wintel" nagyszámítógépet, és mindezt a mainframe-eknél szokásos ár töredékéért.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció