Piacon az Acer Liquid Glow

Már hazánkban is kapható az Acer középkategóriás okostelefonja, mely stílusos külsővel, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, 1GHZ-es processzorral és NFC támogatással áll a rendelkezésünkre, kedvező áron.

Megjelent a hazai Expansys kínálatában az Acer új okostelefonja, mely a ugyan nem a csúcsmobilok táborát bővíti, de tudása minden olyan felhasználó számára vonzó lehet, aki nem hajszolja a gigahertzeket és gigabájtokat.

Az 1GHz-es, egymagos processzorral meghatott mobilban 512MB RAM és 1GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely kapott helyet, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot. A stílusos megjelenésű készülék előlapján egy 3,7 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyőt találunk, hátul pedig egy 5 megapixeles, LED villanóval segített kamera csücsül. A kütyü érdekessége, hogy van benne NFC modul, ez ugyanis kissé szokatlan a kategória alsó szegmensében.

Ha felkeltette érdeklődésedet az Acer Liquid Glow, akkor látogasd meg az Expansys oldalát, ahonnan fekete és fehér változatban is megrendelheted bruttó 49 926 forintért.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció