Premierpark: háromdimenziós szórakoztató központ

PremierPark néven háromdimenziós magyar nyelvű "szórakoztató központ" nyílt csütörtökön az interneten; a szörfölők kalandozhatnak a virtuális térben, és akár mozgóképes előzetest is láthatnak a legújabb mozi- vagy videofilmekről.
A magyarországi tőkéből, itteni szakemberek közreműködésével megvalósult vállalkozás főszerkesztője, Falus Tamás az MTI-nek elmondta: a háromdimenziós grafika révén az internetező épületekbe, üzletekbe látogathat el, ahol különböző szolgáltatások, információk várják. Az Internet Multiplexben a legújabb mozi-, video- és DVD-n megjelenő filmekről adnak számára részletes tájékoztatást, írásban és képben. Mindemellett a szerkesztők - már a nyitás időpontjában - mintegy 150 mozgóképes előzetessel segítik a mozikedvelőket a filmválasztásban. A virtuális video- és DVD-üzletben a kiválasztott filmek meg is vásárolhatók. Az internetes kávéházban az érdeklődők újságokat böngészhetnek, a virtuális parkban lift viszi őket a kilátó legmagasabb pontjára, ahonnan körbetekinthetnek.

A PremierPark kétdimenzióban is élvezhető: a szerkesztők megannyi információt gyűjtöttek össze a kultúra világából, míg az internetes galérián a Fotóhónap 2000 című rendezvény fényképeiből nyílt kiállítás, ahol a hazai fotóművészek több mint másfélszáz alkotása nézhető meg. A szórakoztató központ internetes címe: www.premierpark.hu

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció