Új 3D multimédiás lejátszóval bővül az EVOLVE termékcsalád

Új 3D multivmédiás lejátszóval bővült az Evolve termékcsalád. Az EVOLVE Infintiy FullHD médiacenter már Magyarországon is kapható.

Az EVOLVE Infinity az első olyan lejátszó, amely a  3D formátum natív támogatásával működik. A legújabb 750 Mhz-es Realtek 1186DD média processzornak és HDM 1.4 kimenetnek köszönhetően akár nappalinkban is megteremthetjük 3D mozi élményét. Azonban nemcsak 3D-s filmeket nézhetünk meg otthon, hanem könnyedén csatlakozhatunk vele az internethez, de nézhetünk fotókat vagy meghallgathatjuk kedvenc zenéinket is – és mindezt saját televíziónkon.
 
Az EVOLVE Infinity támogatja a multimédia fájlok külső merevlemezről, külső USB flash meghajtóról, vagy memóriakártyáról történő fogadását illetve a kép és hang streaminget LAN vagy WiFi hálózaton keresztül számítógépről/notebookról vagy más készülékről. Ezen felül képes a hálózatban NAS szerverként is működni, így a rajta tárolt tartalmakhoz bármely más otthoni eszközünkkel is hozzáférhetünk. A bittorent kliense segítségével az interneten tárolt filmes tartalmak beszerzése sem okoz problémát. A beépített, tévéhez optimalizált böngészője révén pedig egy kattintással elérhetjük kedvenc weboldalunkat, de akár Facebook oldalunkra is felléphetünk vagy meghallgathatjuk aktuális kedvenceinket a Youtube-on.
 
Az EVOLVE Infinity USB 3.0 csatlakozót és gigabites hálózati kártyát is tartalmaz, továbbá kiegészítő kártyával vezeték nélküli hálózatunkhoz is kapcsolódhatunk. A távirányító mellet a médiacenter vezetéknélküli billentyűzet és egér segítségével is kezelhető. 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció