Hatalmas képernyő és dual-SIM: BLU Studio 5.3

Android 2.3 Gingerbread rendszerrel és 5,3 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik a kétkártyás BLU Studio mobiltelefon.

Az Egyesült Államokban cirka 260 dollárért (~62 000 forint) kapható a dual-SIM-es BLU Studio, melynek 800 x 480 pixel megjelenítésére alkalmas érintőképernyője a Samsung Galaxy Note-éval megegyező méretet kapott.

A készülék kedvező ára elárulja az érdeklődő számára, hogy nem egy felső kategóriás, kiemelkedő felszereltségű kütyüvel van dolga. A BLU Studio lelke egy 800MHz-en ketyegő MediaTek MT6570 processzor, melyhez 512MB RAM és 8GB belső tárhely párosul. Az 5 megapixeles, LED villanóval segített fő-, illetve 0,3 megapixeles előlapi kamerával felvértezett készülék belső memóriája microSDHC kártyákkal bővíthető. A 150 x 81 x 11 milliméteres, 192 grammos eszköz WLAN és Bluetooth modullal, FM rádióval, valamint HSDPA képességgel is büszkélkedhet.

A 2500mAh kapacitású akkumulátorral ellátott BLU Studio megjelenésének elsősorban azok örülhetnek, akik egy gigászi kijelzővel szerelt, kellemes árú androidos mobilra vágynak, mely képes egyszerre két SIM befogadására és kezelésére.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció