Ma startol a Motorola Droid Bionic

Az Motorola készüléke mától lesz kapható az amerikai Verizon Wireless szolgáltatónál. A 4G LTE hálózatokat támogató jövevény qHD kijelzővel és duplamagos processzorral felvértezve indul harcaba a pörgős mobilpiacra.

Bejelentésétől a megjelenéséig pletykák egész sora kísérte végig a Motorola Bionic készüléket, mely végre piacra teszi a „lábát“.

A jól felszerelt Android Gingerbread 2.3.4 rendszerű jövevény kétéves – 69,99 dollár havidíjú, 2GB adatforgalmat és 450 perc lebeszélhetőséget tartalmazó tarifára kötött – szerződés aláírásával cirka 300 dollárba kerül majd a Verizonnál.

A Bionic támogatja a 4G LTE hálózatokat, 540 x 960 képpont megjelenítésére képes (qHD) érintőképernyője 4,3 hüvelyk átmérőjű. Találunk az 1GHz-es, duplamagos processzor által hajtott telefonban Bluetooth, GPS és WLAN modulokat, egy 8 megapixeles, 1080p HD videók készítésére is alkalmas kamerát. RAM-ból 1GB, belső tárhelyből 16GB került a szerkezetbe, továbbá egy előre behelyezett 16GB-os microSDHC kártya is lapul a burkolat alatt. A Bionic 1735mAh teljesítényű akkumlátora talán valamivel több, mint egy napra elegendő szuflával képes ellátni a kütyüt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció