Vízálló táblagép a Fujitsutól - Arrows Tab

A Fujitsu 10,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező, víznek ellenálló táblagépe már szeptemberben piacra kerülhet.

Az egy jó kérdés, vajon kinek fontos szempont az, hogy vízálló legyen a tablet, amit használ. Bizonyára a tengerparton, vagy a medence közelében jól jön a tudat, hogy a víz nem árthat a hőn szeretett kütyünknek.

Az Arrows Tab 10,1 hüvelykes, érintésvezérelt megjelenítője 1280 x 800 pixel megjelenítésére képes, maga a táblagép Android Honeycomb 3.1 alapokon nyugszik. A gyors, zökkenőmentes működésért az 1GHz órajelű, duplamagos TI OMAP processzor, és az 1GB RAM felel. A TV tunerrel felszerelt tablet belső memóriája 16GB. Két kamerát is találunk az eszközön, az előlapon egy 1,3 megapixeles, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles darab figyel. No, és persze a lényeg: az Arrows Tab vízálló. Sajnos arról még nincs információ, hogy milyen mértékben képes ellenállni a folyadéknak (szóval lehet, hogy csak a fröccsenéseket képes kivédeni, de előfordulhat, hogy akár búvárkodhatnunk is vele).

A készülék árát és megjelenésének pontos idejét egyelőre homály fedi, de várhatóan a japán NTT DoCoMo szolgáltatónál bukkan majd fel szeptember vége felé.

 

 

 

Forrás: Übergizmo

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció