Az Oracle továbbra is támogatja az európai tanárképzést

Az Oracle Academy Instructors’ Institute 105 tanárnak segít felkészíteni diákjait a sikeres informatikai karrierre Európában.

Az Oracle Academy Európa legkülönbözőbb országaiból érkező tanárokat fogadott a bécsi Oracle Academy Instructors’ Institute-on. A képzéssorozaton Ausztria, Belgium, Csehország, az Egyesült Királyság, Észtország, Görögország, Horvátország, Magyarország, Hollandia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Törökország 105 tanára vesz részt, június 27. és július 1. között kerül megrendezésre.

Az Oracle Academy Instructors' Institute olyan intenzív szakmai továbbképző program, amely az Oracle Academy technológiai és üzleti tananyagának oktatására készíti fel a tanárokat. A tananyag az adatbázis-tervezésre és az SQL programozási készségekre helyezi a fő hangsúlyt. A jelenlévő tanárok 40 órás online tanfolyamot végeznek el, mielőtt tantermi képzésen vennének részt. A tantermi oktatás során a tanárok szorosan együttműködnek az Oracle Academy oktatóival, hogy felkészülhessenek az Oracle Academy tananyagának saját diákjaiknak történő átadására. A tanfolyamot egy osztályprojekt megvalósítása és záróvizsga letétele zárja.

Jelenleg több mint 2900 európai, közel-keleti és afrikai oktatási intézmény mintegy 612 ezer hallgatója használhatja ki az Oracle Academy program nyújtotta lehetőségeket. Az Oracle Academy 95 ország 1,5 millió tanulóját juttatja az iparágban fontos ismeretekhez, mielőtt elhelyezkednének.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció