Siemens: Sysdata-nap, komplex megoldások az Infón

A Siemens-érdekeltségű Sysdata Kft. – történetében először – 2000. május 16-án nyílt napot rendez a Siemens Magyarország telephelyén. A nyílt napra mindazokat várják, akik a cég telephelyére, infrastruktúrájára, fejlesztési munkáira és munkatársaira közelebbről is kíváncsiak.
A látogatók az általános cégbemutatót követően megismerkedhetnek az egyes üzletágakkal, informálódhatnak az aktuális állásajánlatokról (a „bátrabbak” egy interjún is részt vehetnek). A nyílt napról további infó a www.sysdata.hu/hirek címen található.

A Siemens információs és kommunikációs ágazata komplex megoldásokkal jelentkezett az Info 2000 kiállításon. Ilyen az I-GATE kábel nélküli számítógép-hálózat (max. 10 PC vagy notebook hálózatba kapcsolása, 2Mbps, ISDN-es internetelérés, router a telefonkapcsolat ki- és bekapcsolására), a HiNet multifunkcionális ISDN kommunikációs rendszer, pont-multipont rádiórendszerek, az IP hálózaton megvalósítható Unisphere megoldások. A VoI kommunikációt támogatja a Hicom Xpress@LAN, amely középvállalkozások multimédia-kommunikációs megoldása.

A Fujitsu Siemens Computers a Siemensszel közös standon mutatta be újdonságait, közöttük a Lifebook noteszgépcsalád, a ScenicX PC család, a Primergy és Celsius számítógépek legújabb modelljeit.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció