Cisco WebEx online együttműködési megoldás a Boeingnél

A Cisco bejelentette, hogy a világ legjelentősebb légiközlekedési és űrhajózási vállalataként, valamint a kereskedelmi és a katonai repülőgépek legnagyobb gyártójaként ismert Boeing további két évre megújította a Cisco WebEx online konferencia-megoldások használatára szóló szerződését.

A Cisco mellett a Boeing számít a WebEx webkonferencia-megoldások legnagyobb felhasználójának: képviseletei és alkalmazottai a csoportmunkához világszerte a WebEx-et alkalmazzák. Havi átlagban 680 000 résztvevővel több mint 140 000 webes konferenciát tartanak. 

A Boeing a Cisco WebEx online konferencia megoldással tartja a kapcsolatot munkatársaival és a külső partnerekkel egyaránt, ezáltal csökkentve az időigényes és költséges üzleti utak számát. Az információ- és dokumentummegosztás során a legmagasabb szintű biztonsági megoldások garantálják a Boeing üzleti ügyeinek és ügyfeleinek védelmét. A Cisco együttműködési megoldásai hatékonyabbá teszik a Boeing alkalmazottainak munkáját. A Cisco WebEx Collaboration Cloud technológiájával pedig a dokumentumok és információk anélkül oszthatók meg, hogy az adatok más hálózatokon is elérhetővé kellene tenni.

" A Boeing piacvezetőként több mint 90 országban rendelkezik ügyfelekkel, az Egyesült Államokban és további 70 országban dolgozó alkalmazottainak száma pedig meghaladja a 159 000-et – hangsúlyozza a Brad Wright, a Boeing informatikai, valamint együttműködési és kommunikációs szolgáltatásokért felelős igazgatója. - A Cisco WebEx konferenciaalkalmazásokkal óriási földrajzi területeket lefedve hatékony kommunikációt folytathatunk, ugyanakkor tartani tudjuk a költségvetési célszámainkat, támogatjuk a napi szintű üzletmenetet és eleget tehetünk az ügyfelek felé vállalt kötelezettségeinknek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció