Új termékverzió kezelési stratégia az Agresso ERP termékekhez

A világ egyik vezető, változáskövető ERP és pénzügyi menedzsment szoftvereket szállító vállalata, a UNIT4 bejelentette, hogy elérhetővé vált a ’Route 66’ nevet viselő, úttörőnek számító Agresso Business World termékverzió kezelési koncepció első tagja.

Ez az új termékverzió jelenti a folyamatos változásban lévő vállalatok számára az ERP függetlenséghez vezető korszakalkotó szoftverfrissítési módszertan első lépcsőjét. A Route 66 egy sor olyan termék bevezetését jelenti az Agresso Business World megoldáshoz a következő két éven belül, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy szabadon választhassanak az egyes verziók és modulok között, illetve szabadon kombinálhassák azokat. Ez a forradalmian új megközelítés a hagyományos ERP frissítések nagyzoló „mindent vagy semmit” szemléletmódjával ellentétben olyan új felhasználói élményt, technológiákat és szoftvertelepítési opciókat biztosít a felhasználóknak, amilyenre az adott pillanatban épp szükségük van, és akkor amikor az valóban szükséges. A cél az, hogy az ügyfelek a saját fejlődési ütemüknek megfelelően fejleszthessenek, megvédve meglévő IT beruházásaikat.

Az Agresso Business World-höz tartozó Route 66 terméksorozat a UNIT4 korábban bejelentett új „Independence” stratégiájának egyik fontos elemét képezi, amely tovább erősíti a vállalat pozícióját a folyamatos változásban lévő vállalatok ERP piacán. A UNIT4 már jelenleg is páratlan megoldásokat kínál, amelyek hatékony integrációs platformot (Coda Financials termékvonal) és az ERP rendszerek esetében implementáció utáni agilitást és flexibilitást (Agresso Business World) biztosítanak.

„A termékverziók és frissítések kiadásának ezen átütő jelentőségű megközelítése versenyhátrányba helyezi az olyan nagy ERP szállítók termékeit, mint az Oracle és az SAP, a UNIT4 hosszú távon alacsony bekerülési és üzemeltetési költségű, IT támogatás nélkül módosítható rendszereivel szemben” – mondta Ton Dobbe, a UNIT4 termékmarketingért felelős alelnöke.

„Gazdaságossági okok miatt az ERP vásárlók közössége egyre tájékozottabb a nagyvállalati szoftverek alapját képező architektúrákkal és technológiákkal kapcsolatosan. A vállalatok ma már nem választják automatikusan valamely ERP óriást csupán a rendszerbevezetési költségeket vagy az egyetlen rendszerbe sűrített funkciók ’gigaspektrumát’ alapul véve. A vállalat- és pénzügyi vezetők már sok esetben megégették magukat akkor, amikor olyan megoldásokba ruháztak be, amelyekre egy idő után terven felüli milliókat kellett költeni a váratlan változások miatt szükséges módosítások végrehajtásához. A UNIT4 közismerten a legjobb választás azon vállalatok számára, amelyek üzleti változásokkal néznek szembe. Az első Route 66 verzió az első mérföldkövet jelenti a függetlenséghez vezető úton az Agresso Business World felhasználói számára.”

A Route 66 egyes mérföldkövei a függetlenség és agilitás három fő kategóriáját célozzák:

- Felhasználói agilitás: Az ERP felhasználói élmény újradefiniálása a vállalat ambiciózus ’X2’ projektjének megvalósulása révén, amely a felhasználóknak egy olyan páratlan Felhasználói Interfészt tesz elérhetővé, amely a legfontosabb feladatok elvégzését alapjaiban teszi könnyebbé és gyorsabbá.

- Üzleti agilitás: Az egyedülálló és levédett Vita Architectúra™ - az ERP rendszerek gerincét képező eszköz, amely folyamatosan biztosítja a változásokhoz történő alkalmazkodást az adatok, a folyamatok és a számítási módszertanok terén az üzleti felhasználók szintjén - képességeinek kihasználása és kibővítése.

- Telepítési agilitás: A legújabb képességek és funkciók azok bármilyen kombinációjában – ami szükség szerinti gyakorisággal módosítható – helyszíni, cloud alapú vagy hibrid rendszerbevezetési eljárások esetén egyaránt.


„A Vita architektúra változáskövető képességei miatt a hardware-telepítés fizikai aspektusai irrelevánsak az Agresso Business World szoftveres képességei számára” – mondta Dobbe. „Versenytársaink meg sem közelíthetik azt az üzleti agilitást, amelyet ez a könnyen módosítható struktúra biztosít. A Route 66 két fontos jellemzővel írható le: páratlan felhasználói élmény és teljesen új szintű telepítési agilitás. Ez az Agresso Business World által kijelölt „Route 66”-t az ERP függetlenséghez vezető következő generációs megoldássá teszi a folyamatos változásban lévő vállalatok számára”.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció