Microsoft elit partnerek között az LLP Hungary

Az LLP Hungary bekerült a Microsoft Dynamics legeredményesebb partnereit tömörítő President’s Clubba. A Microsoft által beválogatott tagok a legkiemelkedőbb Microsoft-partnerek azon felső öt százalékát tömörítik, akik teljesítették a bekerüléshez szükséges szigorú értékesítési eredményeket és magas ügyfélelégedettséget értek el.

Az LLP Group 2007-ben csatlakozott a Microsoft elit közösségéhez, az LLP Hungary pedig 2010-ben nyerte el ezt a megtisztelő címet. A Microsoft azokat a partnereket tűnteti ki ezzel az elismeréssel, akik elkötelezettek az ügyféligények magas szintű kiszolgálásában és kiemelkedő eredményeket érnek el.

"A Microsoft nagyon büszke az LLP Hungary kiváló értékesítési eredményeire" - mondta Doug Kennedy, a Microsoft Dynamics Partners alelnöke. "A tagsággal szeretnénk kifejezni megbecsülésünket az LLP Hungary munkatársai és vezetősége iránt, akik ezzel az eredménnyel nagyban hozzájárultak a Microsoft Dynamics üzletág sikereihez."

A tagsággal az LLP Hungary nem csak a Microsoft legfrissebb technológiai újdonságihoz és termékeihez jut hozzá hamarabb, hanem aktívan részt vehet a jövőt meghatározó termékek és üzleti stratégiák meghatározásában.
Biber Attila, az LLP Hungary ügyvezetője nagyon örül az elismerésnek, és nagyon büszke vagyok az LLP Hungary Microsoft Dynamics csapatára, akik kiváló és kitartó munkájukkal érték el ezt az eredményt. "A válság ellenére sikerült az elmúlt évben több, mint 15 új ügyféllel szerződnünk és több, mint 15 százalékos licensz bevétel növekedést elérnünk, hogy csak néhányat említsek a tagság követelményei közül. Azt gondolom, hogy ezek a számok önmagukért beszélnek, és az elmúlt évek stratégiája most ebben az elismerésben nyert igazolást. Meggyőződésem, hogy jó úton haladunk, és az általunk megteremtett hozzáadott érték ügyfeleink eredményességében is megmutatkozik."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció