A piac leggyorsabb és legmegbízhatóbb környezetmenedzsment szoftvere

A UNIT4, a világ vezető ERP és üzleti szoftvereket szállító vállalata bemutatta Sustain4 nevű szoftverét, amely egy olyan környezetmenedzsment megoldás, amely hatékony támogatást nyújt a vállalatvezetők számára a szervezet környezetvédelmi és üzleti teljesítményének megértésében és fejlesztésében.

A UNIT4 a globális környezeti hatásokra specializálódott Trucost-tal együttműködve fejlesztette ki vadonatúj megoldását, melynek alapja egy egyedülálló módszertan és adatbázis. A szoftver az elérhető pénzügyi és üzleti adatok alapján gyorsan felméri és értékeli a szervezet környezetre gyakorolt hatásait, ezzel elkerülhetők a hasonló elemzésekhez szükséges, normális esetben sokszor hónapokba vagy évekbe kerülő előzetes kutatások.

A Sustain4 segít a vállalat környezetre gyakorolt hatásának értékelésében, menedzselésében és fejlesztésében, több mint 700 környezeti hatásfajta vizsgálatával, az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásától kezdve a vízfelhasználásig, 464 iparág több ezer vállalatának értékeléséből származó adatok alapján. A felhasználók gyors összehasonlítást készíthetnek saját helyzetükről a szektorukban működő más vállalatokhoz képest, emellett a teljes ellátási láncot átfogóan adatokat gyűjthetnek, elemezhetnek és követhetnek nyomon működési teljesítményükről.

A Sustain4 nélkülözhetetlen eszköz a megalapozott vállalati társadalmi felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility – CSR) stratégia megalkotásához, vagy egy meglévő CSR program mérhetőbbé, kézzelfoghatóbbá és hitelesebbé tételéhez. A UNIT4 olyan átfogó szolgáltatást is kifejlesztett a Sustain4 mellé, amely segítséget nyújt az ügyfelek számára környezetvédelmi, vagy CSR stratégiájuk kidolgozásában és alkalmazásában.

Ton Dobbe, a UNIT4 termékekért felelős alelnöke szerint a rendszernek csupán néhány alapvető adatra van szüksége egy vállalatról (iparági szektor, éves forgalom, földrajzi adatok, tevékenységek, alkalmazottak, stb.). Ezek alapján készít egy környezeti hatástanulmányt, mivel ismeri a hasonló vállalatok környezetre gyakorolt jellemző hatásait. Ez egy ideális kiindulási alapot jelent, amely megmutatja, hol kell fejlesztéseket végrehajtani. A Sustain4 minden szervezet számára elérhető vállalatmérettől és iparágtól függetlenül. Piacra kerülése először az Egyesült Királyságban történik meg, a UNIT4 tervei szerint ezt világszintű bevezetés követi majd.

A UNIT4 globális szoftverszállító- és szolgáltató vállalat, amelynek legfontosabb célja, hogy hatékony támogatást nyújtson a dinamikus vállalatoknak az üzleti változásokhoz történő egyszerű, gyors és költséghatékony alkalmazkodásban a „Businesses Living IN Change (BLINC) nevű piaci szegmensben.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció