UNIT4 CODA az Euromaster-hálózatban

A UNIT4 CODA Hungary a hazai projektek mellett számos külföldi országban is végez rendszerbevezetéseket. Romániában a Michelin csoport részét képező Euromaster-nél idén már élesben indult az új CODA pénzügyi megoldás.

Az Euromaster Európa vezető szolgáltatója a gépjárműabroncs karbantartás- és szervizelés terén. A Michelin csoport tagjaként működő vállalat Romániában is jelen van. Korábban tevékenységüket a Michelin neve alatt végezték, ám 2010-től már az Euromaster-hálózat legújabb tagjaként folytatják működésüket.
Az Euromaster-hálózaton belül Európa szerte a UNIT4 CODA pénzügyi megoldásait használják, Romániában a jelenleg Angliában, Hollandiában, Svédországban és Lengyelországban alkalmazott rendszert implementálták a UNIT4 CODA Hungary szakemberei. A 3 hónapos implementációs folyamatot követően idén már az új rendszer használják az Euromaster új irodájában.
A UNIT4 CODA megoldása amellett, hogy egy egységes rendszeren keresztül Romániát a pénzügy-számvitel területén is integrálja az egyre bővülő Euromaster hálózatba, leegyszerűsíti a jelentéskészítést és az egész cégcsoport szintjén egységes megoldásokat és folyamatokat tesz lehetővé.
A licensz-szerződés keretében az Euromaster a Finance, az Asset és a CODA XL megoldásokat vásárolta meg.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció