Névváltoztatással nyit évet a Unit 4 Agresso

Globális névváltoztatással, új arculattal és jövőképpel kezdi az évet a CODA-t is akviráló Unit 4 Agresso.

UNIT4-re változtatta nevét a Unit 4 Agresso NV és február elsejétől a nemzetközi vállalkozás minden tagja e nevet használja.

E lépéshez az vezetett, hogy az elmúlt években a vállalat számos felvásárlást hajtott végre, amelyek következtében bekerült a világ 6 legnagyobb közepes méretű ERP cége közé és Európa második legnagyobb ERP szállítójává vált. A vállalat és leányvállalatainak névváltoztatása a növekedés újabb állomását képviseli.

Az új névvel piacra lépő vállalatcsoport fő üzenete az „Embracing Change”, melynek megfelelően a vállalatcsoport minden üzleti szoftver kifejlesztése során elsősorban azt veszi figyelembe, hogy az üzleti és állami szektorban működő ügyfelei egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan tudjanak alkalmazkodni a folyamatosan változó üzleti környezet kihívásaihoz.

A vállalatcsoport egyre növekvő számú termékkel és márkanévvel van jelen világszerte. A névváltás növeli a globális márkaismertséget, megszünteti a különböző nevek miatti zavart, és egy erős, egyértelműen beazonosítható alapot biztosít a további növekedéshez.

A globális névváltás keretében a UNIT4 magyarországi képviselete, a CODA Hungary is új néven folytatja tevékenységét. Az első sorban CODA termékek forgalmazásával és telepítésével foglalkozó vállalat ezentúl UNIT4 CODA néven működik tovább változatlan formában, a már ismert termékkínálattal és magas színvonalú szolgáltatásaival.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció