Energiatakarékos Samsung Ecofit 22 inches LCD monitorok

Az új Samsung Ecofit LCD monitorok MagicBright3 személyre szabott gombokkal, időzített kikapcsolással és kiváló kontrasztaránnyal érkeznek, ám amiben igazán többet nyújtanak, mint elődeik, az a karcsú felépítés és kivételes energiatakarékosság.

A 22 inches P2270, a 23 inches P2370 Wide és a P2370HD monitorok ultravékony készülékházba kerültek, a teljes vastagságuk csupán 30 mm, egyes eddigi monitoroknál akár 50 százalékkal is vékonyabbak. A láthatatlan kezelőgombok megbújnak a monitor kontúrjainak fekete hátterében, a Starlight-gombok csak addig világítanak, amíg használjuk őket, majd elhalványulnak és újra láthatatlanná válnak. A filmekhez és a játékokhoz, valamint a Windows Vista operációs rendszerhez optimalizált 16:9-es képernyő kíméli a szemet és természetesebb, valósághűbb színeket kínál. A nagyon gyors, 2 ezredmásodperces képfrissítéssel (GTG) nem mosódik el a kép, a gyors akciójelenetek is egységes és természetes képben jelennek meg. A Full HD 1080p felbontású képeket 50.000:1 dinamikus kontrasztaránnyal tudjuk elérni. Az intelligens és automatikus háttérfény-szabályozással még mélyebb fekete és még ragyogóbb fehér árnyalatok tűnnek elő.
 
A Touch of Color monitorok elkészítése során a Samsung megakadályozza, hogy illékony szerves vegyületek (VOC) kerüljenek a levegőbe és nem használ ólombázisú festékeket sem. Az így előállított kijelzők a gyártástól kezdve a végső újrahasznosításig semmilyen formában sem szennyezik vagy károsítják a környezetet. Kivételes energiahatékonyságúak ezek az új megjelenítők. A Samsung célja, hogy az energiatakarékos technikák alkalmazása ne járjon képminőség romlással. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a hagyományos monitoroknál egyharmaddal kevesebb energiát használunk majd fel, amellyel pénzt takarítunk meg és természetesen hozzájárulunk a kevesebb energiahordozó felhasználás révén környezetünk élhetőbbé tételéhez a következő generációk számára.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció