IQSYS-SAP együttműködés

Beszáll az IQSYS az SAP Business One és SAP Business All-in-One értékesítésbe.

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy az SAP PartnerEdge partneri programjának keretében együttműködési megállapodást kötött az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt.-vel, amely alapján a jövőben az IQSYS is értékesít SAP vállalatirányítási licenceket a kis-és középvállalati (kkv) szektor számára.

A megállapodás kiszélesíti az üzleti szoftvercég és az IQSYS, valamint jogelődjei között több évre visszanyúló, nagyvállalati ügyfélkörre fókuszáló sikeres együttműködését. Az IQSYS egyike a legnagyobb SAP tanácsadói kompetenciával rendelkező rendszerintegrátor cégeknek, mely most a SAP Business One (kisvállalati) és SAP Business All-in-One (középvállalati) megoldások értékesítésével, testre szabásával, karbantartásával is bővítette portfólióját.

Az SAP hazánkban így 22 kisvállalati, és 17 középvállalati partnerrel rendelkezik, mely hálózaton keresztül ellátja a magyar kkv piacot vállalatirányítási megoldásaival. Világszinten körülbelül 1200 kis- és 1100 középvállalati partner értékesíti a szoftvercég licenceit.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció