NEC 26" WUXGA LCD monitor

Az NEC a Las Vegas-i InfoComm 08 kiállításon egy olyan 26 colos számítógépes LCD monitort mutatott be, amely WUXGA, azaz 1920x1200 képpontos felbontást biztosít.

A „MultiSync Enterprise Advanced (EA)” széria első darabjának szánt EA261WM készülék 1000:1 kontrasztot, 400 cd/m2 fényerőt, 5 milliszekundumos válaszidőt és 92 százalékos színskálát kínál a felhasználónak. A monitor adapterrel HDMI-kompatibilis, legyen szó akár 720p akár 1080p megjelenítésről, ezen kívül pedig négy portot tartalmazó USB csatlakozója is van. A kényelmes használatot olyan extrák szolgálják, mint a négyféleképpen állítható állvány, a beépített kihajtható hordozó-fogantyú, valamint az a speciális burkolat, amely diszkréten elrejti a ki- és befutó kábeleket. Az energiatakarékosság jegyében a monitor alacsony fogyasztású ’ECO Mode’ üzemmódban is használható.

Az új, nagy felbontású NEC LCD monitor augusztustól lesz kapható Amerikában nem olcsó, 680 dolláros induló áron. Európai forgalmazásáról egyelőre nincs információ.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció