Érintőképernyős karóramobil

Egy ausztrál cég piacra dobta legújabb fejlesztését, egy másfél hüvelykes érintésérzékeny kijelzővel ellátott karóramobilt.

Az SMS Technology nevű elektronikai vállalat bemutatta M500 Mobile Watch névre keresztelt termékét, melyből forgalomba hoz a cég egy nőknek és egy férfiaknak szánt változatot is. A háromsávos karóramobillal lehet SMS-t és MMS-t is küldeni, belső memóriája 128 MByte, ez sajnos nem bővíthető.

Az alapfelszereltséghez tartozik egy vezeték nélküli headset, amely az A2DP-konform Bluetooth-porton keresztül kommunikál a készülékkel. S ha már a telefon ismeri az A2DP-t, akkor egyértelmű, hogy lejátssza az az MP3 audiófájlokat, sőt az MPEG4 és 3GP formátumú videókkal is megbirkózik. Az M500 50x42x12 mm-es paraméterekkel rendelkezik, sajnos azonban a kompakt méret negatív hozadéka az akkumulátor teljesítményében mutatkozik meg, az energiaegység egy feltöltéssel kétórai beszélgetési időt, illetve 80 órai készenléti állapotot biztosít a felhasználóknak.

A női fogyasztóknak szánt modell 1.3"-es képernyővel érkezik, ezért 400 eurót (100 000 Ft) kell fizetni, a nagyobb, 1.5"-es kijelzővel szerelt, férfiak számára készített típus ára 550 euró (140 000 Ft).

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció