Novell-Atos Origin: globális partneri megállapodás

A Novell és az Atos Origin bejelentették új megfelelőségi és irányítási megoldások szállítását célzó partneri megállapodásukat. A Novell személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti megoldásai az Atos Origin tanácsadási, rendszerintegrációs és felügyelt üzemeltetési szolgáltatásaival olyan teljes körű megoldásokat kínálnak majd ügyfeleik számára, melyekkel még a legszigorúbb biztonsági, irányítási és megfelelőségi követelményeknek is megfelelhetnek. Ennek eredményeképpen az ügyfelek automatizálhatják a felhasználó erőforrás-kiosztási, hozzáférési-engedélyezési és biztonság-felügyeleti folyamataikat, mellyel költségeik mellett kockázataikat is csökkenthetik.

Az együttműködés főképpen a személyazonosság-kezelési és biztonságfelügyeleti rendszerek területére terjed ki, melynek eredményei a főbb európai országokban lesznek elérhetők.

Kezdetben a következő három területre koncentrálnak:

  • Személyazonosság-kezelés és erőforrás-kiosztás: az alkalmazotti erőforrás-kiosztás és -visszavonás automatizálása és integrálása a költségek csökkentése, a megfelelési követelmények teljesítése és a már létező üzleti folyamatok feltérképezése érdekében.
  • Hozzáférés-felügyelet: helyfüggetlen biztonságos hozzáférés biztosítása a belső és külső felhasználók számára a meglévő hitelesítési keretrendszerek integrálásával.
  • Biztonsági információk és események felügyelete: a hálózaton észlelt biztonsági incidensek felügyelete, azok megoldása és jelentése az irányítási és megfelelőségi követelményeknek megfelelően.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció