CODA: elkészült az integrált vevői számlafeldolgozó rendszer

A pénzügyi rendszerek specialistájának számító CODA Group bejelentette, hogy lezárult a CODA 2go fejlesztésének első szakasza. A CODA hatékony globális számviteli rendszere olyan on-demand pénzügyi megoldásokat kínál majd, amelyek egyaránt megfelelnek a kis-, a közepes és a nagyvállalatok igényeinek is.

A CODA tavaly szeptemberben a Dreamforce felhasználói és fejlesztői konferencián, San Franciscóban kötött stratégiai szövetséget a salesforce.com-mal.. Az együttműködés eredményeképp a CODA máris befejezte a salesforce.com Platform-as-a-Service típusú Force.com platformra épülő integrált vevői számlafeldolgozó rendszerének fejlesztési munkáit. A vadonatúj fejlesztés a Salesforce CRM alkalmazásainak hatékony kiegészítése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen gombnyomással létrehozzanak egy számlát, amely ezt követően automatikusan könyvelődik a vevői főkönyvre, leegyszerűsítve ezzel az értékesítési folyamatot.

Az új CODA 2go terméket először 2008 májusában, az első európai Dreamforce rendezvényen, Londonban mutatják be. A Vevői követelések - szolgáltatás támogatja majd az order-to-cash folyamatait, beleértve a vevői számlák kiállítását, a készpénzkönyvelést és a készpénz-menedzsmentet. A felhasználók a Salesforce CRM alkalmazásban nyilvántartott eladási megbízásokból származó követeléseiket gyorsabban válthatják készpénzre, egyszerűbben kezelhetik ügyfélszámláikat és csökkenthetik a működéshez szükséges tőke nagyságát.

A vevői számlakezelés a gyorsan haladó termékfejlesztési folyamat első sikeres fázisát képviseli. A Force.com platformra készülő CODA 2go fejlesztésének következő egységei általános főkönyvi, beszerzési és egyéb számviteli folyamatokhoz kapcsolódó rendszereket foglalnak majd magukban, amelyek teljes átláthatóságot és ellenőrizhetőséget biztosítanak a vállalat pénzügyeivel kapcsolatosan. A CODA 2go ugyanazt a multifunkcionalitást (akár több országot vagy vállalatot érintő pénzügyi rendszerek kezelése) biztosítja, amely mára már a CODA név szinonimájává vált.

A salesforce.com Visualforce technológiája révén bármilyen felhasználói program megalkotható, sőt, ezek megjelenésükben és funkcionalitásukban is testre szabhatók, on-demand fejlesztési és közzétételi funkciókra épülve. Ezek a felhasználói felületek kibővíthetik az eddigi Force.com szabványok megjelenését és funkcióit, és lehetővé teszik akár teljesen egyedi stílusú képi világok és interakciók megalkotását is, a Platform-as-a-Service technológia rugalmas alkalmazhatóságának köszönhetően.

A fejlesztési munka támogatása érdekében a CODA elindított egy blogot is, amely folyamatosan frissülő információkat tartalmaz a CODA 2go fejlesztésének aktuális kérdéseivel kapcsolatosan, a pénzügyi és informatikai szakemberek, illetve a salesforce.com ügyfeleinek tájékoztatása céljából.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció