Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet

Ügyfélszolgálatot és számítástechnikai szaküzletet nyitott az EnterNet Nagykanizsán, a mai napon nyílt Kanizsa Centrumban. Az EnterNet most nyíló ügyfélszolgálatán a vállalat összes szolgáltatása megvásárolható, második szaküzletének kínálatában pedig a számítástechnikai termékek mellett digitális fényképezőgépek és videokamerák is megtalálhatók.

Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet. A mai napon átadott nagykanizsai Kanizsa Centrumban az EnterNet teljes szolgáltatáspalettája elérhető az ügyfelek számára, illetve ezentúl lehetőségük lesz az EnterNet ügyfeleknek a személyes ügyintézésre is.

Az EnterNet ügyfélszolgálata mellett megnyitotta második számítástechnikai szaküzletét is. A nagykanizsai EnterNet szaküzlet termékkínálatában megtalálhatók a monitorok, nyomtatók, PDA-k, notebookok, asztali számítógépek és egyéb hardver termékek mellett a digitális fényképezőgépek és videokamerák is. A vállalat reményei szerint a vidéki nagyvárosok közül elsőként Nagykanizsán nyílt számítástechnikai szaküzlet után a jövőben további EnterNet üzletek nyílhatnak más nagyvárosokban is.

„Nagykanizsai ügyfélszolgálatunk és szaküzletünk megnyitása egy következő meghatározó lépcsőfok lehet az EnterNet történetében.” – mondta Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke. „Az internet szolgáltatás mellett más területeket is kerestünk, ahol piacra léphetünk. A már korábban elinduló EnterNet műszaki online áruház mellett másik lehetőségnek a számítástechnikai szaküzletek nyitását tartottuk. A budapesti EnterNet-Dell márkabolt és bemutatóterem sikeressége igazolta feltevésünket, ezért döntöttünk következő lépésként a vidéki nagyvárosok felé nyitás mellett. Nagykanizsai boltunk reményeink szerint igazolja, hogy ez irányba is valóban érdemes tovább fejlődni, és idővel újabb EnterNet szaküzletek nyílhatnak meg más vidéki nagyvárosokban is.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció