Nagy teljesítményű, színes A3-as OKI nyomtató

Az OKI Printing Solutions novemberben dobta piacra a C9000-es széria legújabb készülékét, a C9650-et, így teljessé vált a nagy teljesítményű színes A3-as OKI nyomtatók családja.

A nyomtató segítségével csökkenthető az üzleti nyomtatás kiszervezése, mivel a professzionális géppel A6-ostól az A3+ méretig, színes és fekete-fehér dokumentumokat egyaránt lehet nyomtatni. A C9650-nel könnyen és kiváló minőségben készíthető bármilyen dokumentum: névjegykártyák, CD borítók, 1,2 méter hosszú reklámcsíkok, de akár tűzött könyvecskék is.  A nagy sebességű duplex nyomtatási lehetőség és a finisher egység költséghatékonnyá teszi az igényes dokumentumok készítését. A C9650-et használó cégek mostantól házon belül gondoskodhatnak széles körű nyomtatási szükségleteik kielégítéséről. A nyomtató megfelel még egy rendkívül nagy forgalmat bonyolító iroda igényeinek is.

A C9650 legfontosabb jellemzőinek összefoglalása:

  • Elérhető modellek: C9650n (hálózatos), C9650dn (duplex és hálózatos),  C9650hdn (bővített merevlemezes, duplex és hálózatos), C9650hdtn (bővített merevlemezes, duplex, hálózatos, 3 további papírtálcával).
  • Sokféle média alkalmazásának lehetősége: A6-os mérettől az A/3-as méretig nyomtat, akár 300 gsm súlyú hordozóra, maximális papírkapacitása: 2850 lap.
  • Nyomtatási sebesség: 36 oldal/perc színes nyomtatás esetében, 40 oldal/perc a fekete-fehér nyomtatásnál; az első oldal kinyomtatására színes nyomat elkészítése esetén 10,5 mp-et kell várni, míg fekete-fehér oldalak esetében a várakozási idő csupán  9 mp.
  • Beépített duplex nyomtatási lehetőség 188 gsm-ig.
  • A nyomtatás ellenőrzése és a dokumentumok biztonságának védelme a biztonságos törlés, adattitkosítás, jelszóvédelem és nyomtatási kontroll segítségével.
  • Az OKI Printing Solutions egymenetes, LED nyomtatási technológiája.
  • 3 év helyszíni garancia.
  • beépített, díjmentes felhasználói és grafikus szoftverek.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció