Az Autodesk felvásárolja a Hanna Strategies vállalatot

Az Autodesk aláírta a Hanna Strategies felvásárlásáról szóló szerződést. A Hanna Strategies szoftverfejlesztéssel foglalkozó mérnöki szolgáltató cég, központjai a kínai Sanghajban, Georgia államban, Atlantában és az indiai Pune-ban találhatók. Az Autodesk 2006-ban részesedést szerzett a Hanna Strategies vállalatban, amelynek most a fennmaradó tulajdonrészét is felvásárolja. Az ügylet részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Az Autodesk és a Hanna Strategies az elmúlt öt évben szorosan együttműködött az Autodesk gépipari, épülettervezési és kivitelezési tervezőszoftvereinek fejlesztésén. A jelenlegi felvásárlás az Autodesk digitális prototípus-készítés, épületinformáció-modellezés, valamint 3D és 2D megoldásainak fejlesztését célzó befektetései közé tartozik.
 
A két fejlesztési csapat egyetlen Autodesk csapatba történő egyesítése növeli az Autodesk mérnöki tevékenységének hatékonyságát és kapacitását, ezenkívül több fejlődési lehetőséget kínálva vonzóbb lesz a legjobb mérnökhallgatók és tapasztalt szakemberek számára Kínában.
 
A felvásárlást követően Samir Hanna, a Hanna Strategies elnöke és Csien-Ming Huang vezérigazgató az Autodesk munkatársaként folytatja pályafutását: Samir Hanna az Autodesk gépipari megoldásokkal foglalkozó részlegének alelnöke, Csien-Ming Huang pedig az Autodesk kínai alkalmazásfejlesztési központjának alelnöke lesz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció