Magyar kkv-k: ingyenesen kipróbálható üzleti elemző szoftverek és hardverek

Szeptemberben útjára indul a négy informatikai cég „Try and Buy” akciója és ingyenes ajánlata, mely a magyar kis- és középvállalati szektort célozza meg. Az Avnet Technology Solutions, az Oracle, a Sun és az AMD összefogásából született „csomag” eddig szokatlan lehetőséget ad a magyar vállalkozások számára.

Az összeállított ajánlatban a négy cég december 15-ig ingyenes kipróbálási, tesztelési lehetőséget biztosít a kisebb cégek számára is.

Üzleti, kereskedelmi adatainak elemzésére most minden érdeklődő cég ingyenesen kérhet próbaverziót a négy IT-szállítótól. Az kkv-k az Oracle business intelligence programjai alapján tekinthetik át saját működésüket, kereskedelmi helyzetüket, lehetőségeiket, gyenge pontjaikat.

Eddig nem ismert mutatókat, jellemzőket tárhat fel az akciós csomag, és döntés-előkészítésben jelentősen megkönnyítheti a vezetők munkáját a BI rendszer.

Az elindult promóció „információs központja” a négy cég által létrehozott BI honlap, amelyről az érdeklődők minden információt megkapnak az első lépésekhez.

A www.MilyenBIrendszertVegyek.hu oldalon az érdeklődők a saját vállalati méretükhöz, paramétereikhez megfelelő rendszert választhatják ki: mikro-, kis-, és közepes vállalkozásoknak speciális üzleti elemző szoftver-hardver csomagot állított össze a négy cég.

Az Oracle üzleti intelligencia programjaihoz a Sun, az AMD és az Avnet Technology Solutions szállítja a gépeket, melyek 100%-ban támogatják az elemző BI szoftverek egyszerű futtatását, használatát.

Az érdeklődők az előre összeállított konfigurációk mellett konzultáns cégek közül is választhatnak, amelyek előre elkészített projektleírásban tájékoztatják a leendő ügyfeleket a bevezetési folyamatokról. Az akcióban a Mind System, Astron és a BI Consulting ajánlataiból kapnak pontos részleteket a magyar vállalkozások.

A honlapon egyszerűen áttekinthető információk alapján választhatnak az érdeklődő cégek, saját vállalati jellemzőik alapján, és az árkalkulációs példákkal megtervezhetik befektetésüket az üzleti intelligencia rendszerbe, hardveralapokba.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció