A full HD betör a szélesebb piaci szegmensre

Prémium kategóriåhoz tartozó televíziók diktåljåk a divatot a 2007-es IFA kiållítåson

A minƑsĂ©gi szegmensre koncentrĂĄlva a Sharp, NĂ©metorszĂĄg piacvezetƑ full HD LCD TV gyĂĄrtĂłja minden eddiginĂ©l több termĂ©kĂ©t mutatja be az idei IFA-n. Ez több mint 60 modellt jelent, a 32”-tĂłl egĂ©szen a 65” kĂ©pernyƑ ĂĄtmĂ©rƑjƱ tĂ©vĂ©ig.

A digitĂĄlis Ă©letvitel jövƑje a minƑsĂ©gi szegmensben rejlik. Az LCD televĂ­ziĂłk folyamatosan növekvƑ keresleti piacĂĄn egyĂ©rtelmƱen Ă©rzĂ©kelhetƑ, hogy a 40” Ă©s annĂĄl nagyobb kĂ©pernyƑ ĂĄtmĂ©rƑjƱ nagykĂ©pernyƑs modellek a keresettek. A nĂ©met GFK 2007. mĂĄjusi felmĂ©rĂ©se alapjĂĄn a hozzĂĄadott Ă©rtĂ©k arĂĄnya mĂĄr 20 szĂĄzalĂ©k körĂŒl jĂĄr. Az 1920 x 1080 pixeles felbontĂĄsĂș full HD LCD tĂ©vĂ©k felsƑ szegmense dinamikusan fejlƑdik. A Sharp, NĂ©metorszĂĄgban 2007 Ă©v vĂ©gĂ©ig 242 500 darab full HD kĂ©szĂŒlĂ©k Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©sĂ©t tervezi. Ezt a szĂĄmot elĂ©rve a HD tĂ©vĂ© a szƱk piaci szegmensbƑl, betör a nagy mennyisĂ©gben Ă©rtĂ©kesĂ­tett termĂ©kek piacĂĄra is. “A Sharp Ășj divatot teremt a full HD-vel, a 100 Hz-es technolĂłgiĂĄval Ă©s a nagy kĂ©pernyƑ ĂĄtmĂ©rƑhöz tĂĄrsulĂł jĂł kĂ©pminƑsĂ©ggel”, nyilatkozta Frank Bolten, a nĂ©met Ă©s osztrĂĄk Sharp Electronics ÜgyvezetƑ IgazgatĂłja.

A nĂ©met GFK 2007 mĂĄjusi felmĂ©rĂ©se alapjĂĄn a Sharp piacvezetƑ full HD LCD TV mĂĄrka NĂ©metorszĂĄgban. A technolĂłgiai vĂĄllalat piacvezetƑ pozĂ­ciĂłjĂĄt szisztematikus munkĂĄval, ĂșjĂ­tĂĄsaival, Ă©s nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ gyĂĄrtĂłegysĂ©geivel Ă©rte el. A vilĂĄg legnagyobb, 108” LCD tĂ©vĂ©je is a Sharp japĂĄnban talĂĄlhatĂł Kameyama-i, 8. generĂĄciĂłs ĂŒzemĂ©ben kĂ©szĂŒlt. A következƑ nĂ©hĂĄny hĂ©t folyamĂĄn a lengyelorszĂĄgi Torunban is elindul a gyĂĄrtĂĄs, az egyre növekvƑ eurĂłpai LCD TV igĂ©ny kielĂ©gĂ­tĂ©sĂ©re.

Több mind 60 model - full HD 32”-tĂłl 65" –ig


Az IFA-n a Sharp több mind 60 tĂ­pust mutat be a szakma Ă©s a nagyközönsĂ©g elƑtt. A HD termĂ©kek palettĂĄja 32”- 65” mĂ©retig terjed. Az LCD-k ĂșttörƑje a minƑsĂ©gi full HD terĂŒleten 30 szĂĄzalĂ©kos piaci rĂ©szesedĂ©s megszerzĂ©sĂ©re törekszik. A vĂĄllalat jelenlegi zĂĄszlĂłshajĂłja a HD1E sorozat, egy full HD LCD TV amely a mĂ©g Ă©lesebb kĂ©p Ă©rdekĂ©ben az Ășj, 100 Hz –es technolĂłgia alkalmazĂĄsĂĄval kĂ©szĂŒlt.

A sorozat kĂ©szĂŒlĂ©kei 46” Ă©s 52” ĂĄtmĂ©rƑvel kĂ©szĂŒlnek, rendelkeznek DVB-T integrĂĄlt vevƑegysĂ©ggel, vĂĄlaszidejĂŒk kevesebb mint nĂ©gy milliszekundum, dinamikus kontrasztarĂĄnyuk 15000:1, megjelenĂ©sĂŒk luxust sugĂĄrzĂł, csillogĂłan lakkozott.

Az IFA-n a Sharp bemutat egy ultra lapos tervezĂ©sƱ, kĂŒlönlegesen vĂ©kony kerettel rendelkezƑ termĂ©ksorozatot is. Ezzel a rendkĂ­vĂŒl igĂ©nyes megjelenĂ©ssel Ă©s kivitelezĂ©ssel az LCD TV modellek bĂĄrmilyen belsĆ‘Ă©pĂ­tĂ©szeti megoldĂĄsokkal rendelkezƑ tĂ©rhez tökĂ©letesen illeszkednek. SzĂ©leskörƱ szolgĂĄltatĂĄsaiknak köszönhetƑen az LCD tĂ©vĂ©k, elƑdeiktƑl eltĂ©rƑen mĂĄr nem csak televĂ­ziĂł kĂ©szĂŒlĂ©kek. NĂ©hĂĄny kiegĂ©szĂ­tƑ szolgĂĄltatĂĄs, amelynĂ©l többet mĂĄr kĂ­vĂĄnni sem lehet. FotĂł vagy videĂł alkalmazĂĄs hasznĂĄlatĂĄnĂĄl HDMI csatlakozĂł felĂŒlet ĂĄll rendelkezĂ©sre, HDTV jĂĄtĂ©k-alkalmazĂĄsok, illetve elĂ©rhetƑ az IPTV. A hĂĄzi-mozi rajongĂłknak optimĂĄlis kiegĂ©szĂ­tƑ a Sharp BD-HP20S Blu-ray player. Ez a kĂ©szĂŒlĂ©k lehetƑvĂ© teszi a full 1080p kĂ©pmegjelenĂ­tĂ©st, tovĂĄbbĂĄ a könnyen kezelhetƑ Quick Start funkciĂłt is biztosĂ­tja. A Sharp brillirozik kĂ©t legĂșjabb, XG-F210X Ă©s XG-F260X tĂ­pusĂș projektorĂĄval is. A kĂ©t nagysebessĂ©gƱ crossover projektor (2 600 ANSI Lumen) kis sĂșlya rĂ©vĂ©n irodai Ă©s otthoni hasznĂĄlatra egyarĂĄnt kivĂĄlĂłan alkalmas.

FĂłkuszban a viszonteladĂłi tĂĄmogatĂĄs – legalacsonyabb ĂĄr helyett több szolgĂĄltatĂĄs

A japĂĄn cĂ©g az interneten felkĂ­nĂĄlt alacsony ĂĄrakra teljes körƱ szolgĂĄltatĂĄssal reagĂĄl. A Sharp szolgĂĄltatĂĄsi csomag kĂŒlönösen vonzĂł, a magas szĂ­nvonalĂș termĂ©k-elƑállĂ­tĂĄs, a jövƑ szĂĄmĂĄra tervezett berendezĂ©sek, a kiterjedt hĂĄlĂłzat Ă©s a kĂ©szĂŒlĂ©kek megfelelƑen egyensĂșlyban tartott ĂĄr-Ă©rtĂ©k arĂĄnya rĂ©vĂ©n.

A Sharp kereskedelem terĂŒletĂ©n betöltött kompetens partner szerepĂ©t, megbĂ­zhatĂł, hosszĂș tĂĄvĂș Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si stratĂ©giĂĄval erƑsĂ­ti. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si csapat munkatĂĄrsainak a szĂĄma 20 szĂĄzalĂ©kkal nƑ, Ă©s bevezetĂ©s alatt ĂĄll a shop-in-shop rendszer is. Ennek cĂ©lja, hogy akĂĄr 200 Ă©rtĂ©kesĂ­tƑ is kapcsolĂłdhasson egy kiemelt ĂŒzlethez.

 
 
 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł