Pannon: a pĂ©nzĂŒgyi stabilitĂĄson volt a hangsĂșly

A Pannon jĂł pĂ©nzĂŒgyi eredmĂ©nyeket mutatott fel 2007 mĂĄsodik negyedĂ©vĂ©ben, miközben szĂĄmos kĂŒlönbözƑ kedvezmĂ©nyt kĂ­nĂĄlt ĂŒgyfeleinek, s a legnagyobb sĂĄvszĂ©lessĂ©get biztosĂ­tĂł 3G/HSDPA hĂĄlĂłzat fejlesztĂ©sĂ©vel növelte beruhĂĄzĂĄsai mĂ©rtĂ©kĂ©t is. A Pannon ĂŒgyfeleinek szĂĄma az idƑszak sorĂĄn 47 000-rel nƑtt 2007 elsƑ negyedĂ©vĂ©hez kĂ©pest.

„Ebben a negyedĂ©vben is tovĂĄbb emelkedett a mobilpiaci penetrĂĄciĂł, vagyis az eleve roppant Ă©les verseny minden nap egyre Ă©lesebb” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezĂ©rigazgatĂłja. „TĂĄrsasĂĄgunk erejĂ©rƑl Ă©s valĂłs ĂŒgyfĂ©ligĂ©nyeket kielĂ©gĂ­tƑ, elƑremutatĂł megközelĂ­tĂ©sĂ©rƑl tanĂșskodik a tĂ©ny, hogy a negyedĂ©v vĂ©gĂ©re az aktĂ­v kĂĄrtyĂĄk terĂ©n mĂ©g növelni is tudtuk piaci rĂ©szesedĂ©sĂŒnket, amely Ă­gy elĂ©rte a 33,8 szĂĄzalĂ©kot.”

A Pannon ĂŒgyfeleinek szĂĄma 2006 azonos negyedĂ©vĂ©hez kĂ©pest 250 000-rel emelkedett, ezen belĂŒl a szĂĄmlĂĄs elƑfizetĂ©sek szĂĄma 153 000-rel nƑt. Ez azt jelenti, hogy a Pannon ĂŒgyfĂ©lbĂĄzisĂĄn belĂŒl tovĂĄbb, 1,9 szĂĄzalĂ©kponttal emelkedett a szĂĄmlĂĄs elƑfizetƑk arĂĄnya. Az Ă­gy 39 szĂĄzalĂ©kos szĂĄmlĂĄs elƑfizetƑi arĂĄnnyal e tekintetben tovĂĄbbra is a Pannon vezet a mobilszolgĂĄltatĂłk között.

MĂ­g a teljes bevĂ©tel 2,5 szĂĄzalĂ©kkal alacsonyabb volt a tavalyi Ă©v azonos negyedĂ©vĂ©ben elĂ©rtnĂ©l, 2007 elsƑ negyedĂ©vĂ©hez kĂ©pest 1,5 szĂĄzalĂ©kkal emelkedett. A szĂĄmok azt tĂŒkrözik, hogy a Pannon nagyrĂ©szt ellensĂșlyozta az interconnect dĂ­jak csökkenĂ©se miatti ĂĄrbevĂ©telkiesĂ©st, Ă©s az ĂĄrbevĂ©tel tovĂĄbbi növekedĂ©se vĂĄrhatĂł az Ășj szolgĂĄltatĂĄsok Ă©s versenykĂ©pes ajĂĄnlatok folyamatos bevezetĂ©sĂ©vel.

A beruhĂĄzĂĄsokra fordĂ­tott összeg meghaladta a közvetlenĂŒl megelƑzƑ negyedĂ©vĂ©t, mivel a 3G/HSDPA hĂĄlĂłzat fejlesztĂ©se a korĂĄbbiaknĂĄl is intenzĂ­vebben folyt. A gyakorlatilag 100 szĂĄzalĂ©kos mobil szĂ©lessĂĄvĂș lefedettsĂ©ghez a negyedĂ©v vĂ©gĂ©re mĂ©g gyorsabb adatĂĄtvitelt biztosĂ­tĂł 3G/HSDPA lefedettsĂ©g jĂĄrul.

„A vilĂĄg egyik leginnovatĂ­vabb technolĂłgiai cĂ©gcsoportja, a Telenor csoport tagjakĂ©nt a Pannon folyamatosan fejleszti a legkorszerƱbb hĂĄlĂłzatokat Ă©s szolgĂĄltatĂĄsokat. Ügyfeleink egyĂșttal tovĂĄbbra is szĂĄmĂ­thatnak rĂĄnk, mint olyan szolgĂĄltatĂłra, amely könnyen hasznĂĄlhatĂł, egyĂșttal megfizethetƑ termĂ©keket nyĂșjt szĂĄmukra. RendkĂ­vĂŒl izgalmas idƑszak ez a mobil tĂĄvközlĂ©s egĂ©sze, de kĂŒlönösen a Pannon szĂĄmĂĄra” – mondta Ove Fredheim. “Új hĂĄlĂłzatok, Ășj szolgĂĄltatĂĄsok, Ășj kedvezmĂ©nyek – Ă©s egy Ășj Pannon-szĂ©khĂĄz, amely mindezt megtestesĂ­ti. A Pannon a sikeres jövƑre fordĂ­tja erƑforrĂĄsait.”

 

*Az elmĂșlt 3 hĂłnapban aktĂ­v kĂĄrtyĂĄs elƑfizetƑk kerĂŒltek beszĂĄmĂ­tĂĄsra.

 
 
 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł