MĂĄr 10 szƱrĂ©si mĂłdszert alkalmaz az Ășj Ninja Email Security

A vĂĄllalatok Ă©letĂ©ben egyre több munkaidƑt Ă©s egyre magasabb hardver erƑforrĂĄst lekötƑ kĂ©retlen levelek ĂĄradata elƑl nyĂșjt biztos vĂ©delmet az amerikai Sunbelt Software többszörös dĂ­jnyertes spamszƱrƑje, a Ninja Email Security.

A program korĂĄbban a nemzetközi Secure Comupting (SC) magazin olvasĂłi vĂĄlasztĂĄsĂĄn pĂ©ldĂĄul 2007 Legjobb E-mailszƱrƑ Programja lett, a Windows IT Pro magazinnĂĄl pedig a rendszergazdĂĄk elismerĂ©sĂ©t gyƱjtötte be. A Sunbelt Software ĂĄltal frissen kiadott Ninja vĂĄltozatban Ășjabb kĂ©t, a beĂ©rkezƑ kĂ©retlen levelek ellenƑrzĂ©sĂ©t Ă©s szƱrĂ©sĂ©t kĂŒlönbözƑ mĂłdszer szerint vĂ©gzƑ szƱrƑmotor kapott helyet, Ă­gy a Ninja mĂĄr összesen 6 szƱrƑmotorral, 10 kĂŒlönbözƑ szempont szerint ellenƑrzi az elektronikus levelezĂ©st, ezzel is növelve a spamszƱrĂ©s hatĂ©konysĂĄgĂĄt, illetve a beĂ©rkezƑ jĂł levelek garantĂĄlt cĂ©lbajutĂĄsĂĄt.

Összesen 10 szƱrĂ©si mĂłdszer, szĂ©les körƱ vĂ©delem


Az egyik Ășj szƱrƑmotor a Sunbelt Image Spam Engine, amellyel a fejlesztƑk a kĂ©pekben Ă©rkezƑ spamek ellenƑrzĂ©sĂ©vel Ășjabb szƱrĂ©si rĂ©teget kĂ©peztek. A mĂĄsik Ășj mĂłdszer az SURBL nevet viseli, s az URL-eket, vagyis a beĂ©rkezƑ levelekben talĂĄlhatĂł linkeket elemzi, adatbĂĄzisa segĂ­tsĂ©gĂ©vel szƱrve ki a spammerek ĂĄltal hasznĂĄlt domaineket. Az eddig hasznĂĄlatos szƱrƑmotorok közĂŒl a Cloudmark Authority frissĂ­tett verziĂłjĂĄt is tartalmazza az Ășj Ninja, Ă­gy a legĂșjabb spamtĂ­pus, a PDF fĂĄjlban Ă©rkezƑ kĂ©retlen levelek ellen mĂ©g hatĂ©konyabb vĂ©delmet tud biztosĂ­tani. A Ninja 2.1.4209-es vĂĄltozata a bƑvĂ­tett szolgĂĄltatĂĄsok mellett Ășj nevet is kapott, a Messaging Ninja elnevezĂ©s a pontosabb Ninja Email Security-re vĂĄltozott. „Az Ășj nĂ©v cĂ©lratörƑen kifejezi a Ninja kĂŒlönlegessĂ©gĂ©t: a folyamatosan növekedƑ tudĂĄsĂș szƱrƑrendszer egy integrĂĄlt, sokoldalĂș biztonsĂĄgi megoldĂĄst jelent az Exchange kiszolgĂĄlĂłkat Ă©s az elektronikus levelezĂ©st Ă©rintƑ minden biztonsĂĄgi problĂ©mĂĄra.” – mondta BĂłdis Ákos, a Sunbelt magyarorszĂĄgi kĂ©pviseletĂ©nek ĂŒgyvezetƑ igazgatĂłja.

 
 
 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł