ELO Digital dokumentumkezelő programrendszerek a magyar piacon

Az Ovitas Magyarország Informatikai Kft. a hazai piacon eddig nem ismert dokumentumkezelő, -archiváló és munkafolyamat-szervező (workflow) rendszer forgalmazását kezdte meg.

A Stuttgart központú német ELO Digital Office GmbH. magyarországi üzleti partneréül a tudás- és dokumentummenedzsment területén működő magyar céget választotta. A hálózat bővítése további partnerekkel folyamatban van. Domokos László, az Ovitas ügyvezetője szerint az ELO Digital kínálatában a kkv és nagyvállalat egyaránt megtalálja a követelményeinek és lehetőségeinek megfelelő megoldást. A lokalizált, azaz magyar nyelvű szoftver használata ügyében nemsokára az önkormányzatok és kormányszervek is az Ovitashoz fordulhatnak, az ELO Digital ugyanis tervbe vette, hogy megszerzi az ehhez szükséges tanúsítványt.

Az ELO Digital termékcsaládja három tagból áll. Az ELOoffice-t kis irodáknak, sőt akár egyedi PC-felhasználóknak is érdemes bevezetniük. A moduláris felépítésű ELOprofessional a kkv-k, közepes méretű szervezetek ideális, rugalmasan bővíthető dokumentumkezelő, archiváló, csoportmunka-szervező és -támogató eszköze. Az ELOenterprise pedig a nagyvállalatok, kormányzati intézmények igényeihez igazodik. Lényeges, hogy a szoftverek között sima az átmenet - ha valaki a kisebb családtagot kinőtte, zökkenőmentesen válthat a nagyobbra. Nagy értékesítési volumenének köszönhetően az ELO Digital vonzó licencpolitikát tudott kialakítani. További előny az ügyfél számára az is, hogy csak abba kell befektetnie, amit ki is használ. A teljes funkcionalitású alaprendszert egyedi igényei szerint sokféle modullal egészítheti ki. Az ELO Digital megoldotta a Microsoft Office-szal, az e-mail rendszerrel, az elterjedt vállalatirányítási rendszerekkel – mint az SAP, MS Dynamic, Baan -, CAD-szoftverekkel való integrációt. Kész megoldást kínál a német cég az elektronikus aláírásra, az intelligens űrlapfeldolgozásra vagy akár a vonalkódok kezelésére.

"Örömünkre szolgál, hogy Közép-Kelet-Európa új EU-tagállamaiban is megjelenhetnek az igényes német piacon jól bevált termékeink - jelentette ki Karl-Heinz Mosbach, az ELO Digital Office GmbH ügyvezetője. Hozzátette: "németországi piacvezető pozíciónk, sok éves tapasztalatunk, kiterjedt partnerhálózatunk garancia arra, hogy a magyar felhasználók befektetései sem vesznek kárba, évek múlva is növelni fogják szervezetük hatékonyságát."

Az Ovitas Magyarország Informatikai Kft. tartalom- és tudásmenedzsment termékek, szolgáltatások szállítója, vezető szerepet játszik az XML és SGML technológiák területén. Tevékenységét 2007-ben az Európai Unió e-kiválóság díjával, a European Seal of eExcellence-szel ismerték el. A cég 1995-ben alakult, a német STEP GmbH (ma empolis GmbH) és a hazai Cardinal Kft. vegyesvállalataként, s ma a nemzetközi Ovitas hálózat tagjaként működik. Az Ovitas nevéhez fűződik az MTI-nek készített  magyar nyelvű hírosztályozó rendszer vagy a SAS légitársaság karbantartási információs portálja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció