Fiókirodát nyit Budapesten a BEA Systems

Marian Grala, a nagyvállalati infrastruktúra szoftverek terén a vezetők egyikének számító BEA Systems cég kelet-európai régióért felelős igazgatója ma sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a BEA magyarországi fiókirodát nyit Budapesten.
Egyúttal Szuhai Gusztávot nevezték ki irodavezetőnek, ő mostantól a BEA magyarországi kereskedelmi képviselője. Grala szerint az önálló BEA képviselet válasz a szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) iránti igények itteni jelentős növekedésére. Szuhai Gusztáv elmondta, eljött az idő, hogy a már meglévő piaci sikerre alapozva, a helyi közvetlen képviselettel a jelenlétet tovább erősítsék. Hozzátette: az új iroda megnyitásával lehetővé válik, hogy még több magyar vállalkozás építse üzleti skereit, növelhesse bevételeit, ügyfelei elégedettségét és csökkenthesse működési költségeit a BEA nagyvállalati szoftver platformjára alapozva.

Lapunk kérdéseire kapott válaszokat foglaljuk össze. A felhasználók szakmai ügyekben továbbra is a magyarországi BEA-partnerekhez (Alerant, Iqsys, Synergon, HP, Accenture) fordulhatnak. Egyelőre nem terveznek további hazai BEA-partnereket. Magyarországon a  BEA 2006-ban az előző évhez képest több mint 30%-os növekedést ért el a licenceladások terén. Ezt a növekedési arányt tervezi 2007-ben is. A cég továbbra is három piaci szegmensre koncentrál a partnereivel együtt, ezek: a távközlési, a pénzügyi és a banki szektor.

A budapesti fiókiroda címe: Budapest Bank Center, Szabadság tér 7., H-1054
További információ: www.bea.com illetve  gusztav.szuhai@bea.com
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció