Dell: adatbiztonsági megoldás kis-és középvállalatoknak

A Dell a mai napon bemutatta Dell PowerVault LTO-4 szabványra épülő adatbiztonsági megoldását, mely a piacon elsőként nyújt lehetőséget LTO-4 technológián alapuló mentéshez. A Dell PowerVault LTO-4-120 továbbfejlesztett archiváló technológiát biztosít, valamint lehetővé teszi az eszközszintű titkosítást.
A Dell bemutatta legújabb adatbiztonsági megoldását, a Dell PowerVault LTO-4-120-at. A Dell legújabb termékével tovább növelte adatbiztonsági szolgáltatásainak számát. A Dell PowerVault LTO-4-120 meghajtók a korábbi archiváló megoldások mellett a hardver szintű titkosítást is lehetővé teszik a vállalatok számára. Ilyen magas szintű adatbiztonsági szolgáltatás, amelyet a Dell legújabb terméke a PowerVault LTO-4-120 nyújt, korábban nem volt elérhető az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) országaiban.

A Dell PowerVault LTO-4-120 lemezek a Linear Tape-Open (LTO) Ultrium formátum legújabb generációjának képviselői. Az LTO technológia magas szintű skálázhatóságot, automatizálhatóságot és teljesítményt biztosít, valamint az LTO az egyetlen nagy kapacitású formátum, amely széleskörűen alkalmazható a legkülönbözőbb adattárolási megoldások kialakításában.

A PowerVault LTO-4-120 legfőbb jellemzői:
  • Nagyobb biztonság: A PowerVault LTO-4-120 az első szalagos adattároló, amely lehetővé teszi a hardver szintű titkosítást, ezáltal csökkenti a kockázatát, hogy az üzletileg kritikusnak számító adatokhoz engedély nélkül hozzáférjenek. Annak köszönhetően, hogy az LTO-4-120 esetében a kazetta hordozható és az archivált adatokat gyakran külső helyen tárolják, a PowerVault LTO-4-120 mind a belső- mind a külső adatvesztéssel szemben is védelmet nyújt.
  • Nagyobb kapacitás/ jobb teljesítmény: Az LTO-4-120 lemezek a korábbi generációjú LTO-3-80-hoz képest kétszer nagyobb kapacitást nyújtanak –800 GB native-, 50 százalékos teljesítménynövekedés mellett. Akár 120MB/sec teljesítmény mellett akár egyharmadára csökkenhet az adat-visszaállítás időtartama, így növelhető az archiválási hatékonyság. Mindez rövidebb hálózati állásidőt és tökéletesített tárolási hatékonyságot biztosít.
  • Generációk közti kompatibilitás: A szabványosított LTO technológia garantálja az alulról és felülről kompatibilitást valamint, beszállító-semlegességet is. Az LTO-4-120 olvasás/írás szempontjából is kompatibilis az előző generációs termékekkel, valamint olvasási kompatibilitást nyújt két generációval korábbi termékek esetében. Ezáltal az ügyfelek szinte észrevétlenül bővíthetik archiváló rendszerük kapacitását és teljesítményét.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció