A GE Commercial Finance vételi ajánlatot készül tenni a Sanyo Electric Creditre

A GE Commercial Finance ajánlati tendert készül nyitni a Japánon belül irodai és informatikai berendezések vásárlását és más ágazatspecifikus célokat szolgáló kisösszegű hitelek nyújtására és lízingszerződésekre szakosodott Sanyo Electric Credit Co., Ltd., százszázalékos részvénytulajdonára.
A kivásárlási ajánlat elnyerte a Sanyo Electric Credit igazgatótanácsának támogatását minimum kétharmados kivásárlás feltételével. A GE Sanyo Electric Creditre tett készpénzes ajánlatának értéke megközelítőleg 1,1 milliárd dollár. A tranzakció lezárására a második negyedévben kerülhet sor.

  • A GE Commercial Finance a General Electric vállalati finanszírozási tevékenységet folytató érdekeltsége. A hitelnyújtás, a lízing és finanszírozási szolgáltatások terén szerzett széles körű tapasztalataival a GE Commercial Finance kulcsfontosságú szerepet tölt be ügyfelei növekedésének elősegítésében. A GE Commercial Finance 35 országban folytat tevékenységet és több mint 230 milliárd dollár aktívát kezel. Székhelye Norwalk, Connecticut, USA.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció